Vonkajšie Lyžiarske Okuliare, Lyžiarske, Snowboard Okuliare Muži Ženy Anti-Fog UV Ochrany Sférické Šošovky Frameless Snehu Športové Cyklistické Okuliare

€5.00


Funkcie:

1. Okuliare sú frameless okuliare, urobil veľké guľové PC materiál s UV ochranou funkciu a potiahnutá na šošovky tak, že šošovky majú účinok anti-uv a anti-snežná slepota, nespôsobí poškodenie očí počas pohybu.

2. Tento typ okuliarov sa intímne tri vrstvy, hubky dizajn, huba materiálu je priedušná a pohodlné, nespôsobuje poškodenie kože. V rovnakom čase, keď ste v high-rýchlosť pohybu štátu, existencia huby môžu hrať veľmi dobré tlmiace účinky, chráni tvár a oči pred poškodením.

3. Okuliare sú navrhnuté s nastaviteľné elastické kapely, ktoré ticho fit hlavu a zvýšiť pružnosť, takže je ťažké sa deformovať alebo zlomiť. Dĺžka kapela dá nastaviť podľa vlastných potrieb, ktoré môžu zabrániť okuliare od pádu a nosiť pohodlne.

4. Okuliare majú dobré vetracie otvory dizajnom, vysoko-rýchlostný posuvné môžete cítiť tok slabé vzduchu v interiéri.

5. Optická konštrukcia ľudského tela s vetranie dizajn, nosiť okuliare s širokú víziu a môže zablokovať silný vietor, prach, sneh častice, hmla, a ochranu proti UV žiareniu.

6. Okuliare sú široko používané a môže byť použitý ako zimné outdoorové položky pre motocykel koni, lyžovanie, turistika, a iné aktivity tak, aby ste si mohli vychutnať športy. Špecifikácie:

Šošovky Materiál:PC

Objektív Výška:110 mm

Objektív Šírka:190 mm

Nosový mostík rozteč:30 mm

Typ:Športové Okuliare

Funkcie:Frameless,Nastaviteľné,Vetru,Anti-fog,Anti UV,nárazuvzdorný

Vhodné pre:Ski,snowboard,motocykel,bicykel,cyklistika,kempovanie,outdoorové športy Package Zahrnuté: 1x frameless lyžiarske okuliare(vrátane úložný vak,môže byť použitý ako okuliare handričkou)

Štítky: lyžiarske, snowboardová bunda, ns snowboard, bežecké lyžiarske pól, lyžovanie ochrany, nôž surviv, mountain ski, sklenené okuliare na snowboard, podpora snehu, cyklistické okuliare jazda na bicykli.


( 1 Hodnotenie )

Počet