Čierna Pre Yamaha YZF R25 R3 Roky 2013-2017 Motocykel Tank Pad Chránič Nálepky Odtlačkový Plyn Koleno Grip Nádrž Trakciu Pad Strane 3M

€12.27


Motocykel Nádrž Trakciu Pad Proti Sklzu Nálepky

Popis Produktu

Obutie:

Pre Yamaha R3 2014 - 2017YZF-R3/R25

Funkcie:

Úplne Nové, Nikdy Namontovaný, Vysoko Kvalitné,

Účinne zvyšuje kontaktnú plochu, aby sa zabránilo posuvné.

Cena Za Jeden Pár(Vľavo A Vpravo)

S LOGOM

Jednoduchá Inštalácia

Materiál: Guma S 3M lepidlo.

Balenie Obsahuje:

2 ks Tank Trakciu Podložky Ako Obrázky Inštalácia: 1. Čisté a suché nádrže na povrchu kontúry; 2. Odstrániť podklad papier dvakrát čelil lepidlo a miesto gumové nálepky na to, Ak obojstranné lepidlo, ktoré je ťažké alebo môžete odtrhnite podklade papiera, prosím nastavte ho na slnku alebo jemne tepla so sušičom na vlasy, aby ju bolo možné v teple a mäkšie; 3. Nechajte nálepky sám na jednu noc, alebo jeden deň; 4. Uistite sa, že späť z gumy nálepky je čisté,cicať prachu s pásky na povrchu; 5. Odstrániť podkladového papiera, na druhej strane na dvakrát čelil lepidlo a zatlačte ju pevne silu na povrch nádrže (Nejaké vzduchové bubliny, sa budú musieť byť smoothed out).

Štítky: r1 nálepky, yamaha r25 palivovej nádrže pad, r25 nálepky, yamaha r3 tank pad, r25 nálepka yamaha, nálepka yamaha yzf, yzf r3 odtlačkový, pad r3, r25 tank pad, yamaha r15 tank pad originál.


( 1 Hodnotenie )

Počet