Tofok 4pcs/set Číslo Skákanie Mriežky Hra Nálepky na Stenu Miestnosti, Deti Materskej školy Poschodí Spálňa Cartoon nástenná maľba Obtlačky Domáce Dekorácie

€5.76


Špecifikácie:

Farba: Ako Na Obrázku

Materiál: pvc

Veľkosť:Ako Obrázok

Hmotnosť:150 g

Zásielky

Všetky naše položky bude dodaný kupujúcemu na adresu, ktorá ponúkané kupujúcich, prosíme o potvrdenie vašej adrese pred platby. Budeme posielať položky do 2-5 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.(Sviatkov sa môže predĺžiť)

Odoslať & Vrátenie Peňazí

Som ochotný dať každému zákazníkovi čo najlepšie služby,Ak máte akékoľvek otázky o produktoch či objednávkach.Prosím neotvárajte sporu ľahko. Môžete nás kontaktovať,budeme riešiť, ako čo najskôr a dať uspokojivé riešenie. Ďakujeme, že ste!!!

Vezmite Prosím Na Vedomie:

1.Vzhľadom na strane opatrenie, veľkosť môže mať 1-4 cm chyba

2.Vzhľadom na iný monitor, farba môže byť rozdiel

3.Vzhľadom na dlhý čas prepravy, môže byť tovar poškodený v tranzite, ak je položka je poškodený, prosím kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu. Dáme vám o dobré riešenie, Ďakujeme za pochopenie.

Štítky: obývacia izba zdobiť, steny stckers spálne, foto zen, spálňa decor, počet dverí, izba dekor príslušenstvo, 90 nálepky, Roztomilý, wwe spálňa decor, izba dekor.


( 2 Hodnotenie )

Počet