Požičovňa Zase Signálneho Svetla Bezdrôtové Diaľkové Horský Bicykel Zadné Svetlo Blikajúce Svetlometov

€10.97


VITAJTE V NAŠOM OBCHODE!

Funkcie:

*1. Má dual-purpose zadné svetlá a zase signálne svetlá, ktorý je ľahko ovládateľný.

*2. Tip sústruženie svetlo má žlté svetlo displej, ktorý je stručné a jasné.

*3. Bezdrôtové diaľkové ovládanie, jednoduché a pohodlné, ľahko sa inštaluje, dve veľkosti gumové krúžky, vhodné pre riadidlá rôznych veľkostí.

*4. Prostredné tlačidlo na diaľkovom ovládači, môžete ovládať červené výstražné LED svetlo zadné svetlo, a ľavé a pravé tlačidlo, resp ovládanie žltá LED smer ukazovateľ zvyškového svetla.

*5.IPX4 povrchom nepremokavé účinok, je vhodný najmä pre nočné jazdy a nízka viditeľnosť použitie. Potápanie nie je podporované, prosím, suchý, ihneď po namočili v daždi, a potom uložte ho na suchom mieste.

Prevádzková metóda:

1. Otvorte zadný plášť zadné gumy svetlometu ,Dajte ho do s vlastnou 2 * AA batérie.

2. Stlačte a podržte zadné svetlo prepnúť tlačidlo, kým sa LED indikátor bliká, stlačte na ovládači tlačidlo správne heslo. Potom môžete nainštalovať ju a potom ju znova nainštalujte.

3. Kombinovať zadné svetlo a radič s príslušnými zátvorkách a umiestniť ich na mieste.

Diaľkové ovládanie popis:

1. Odbočiť doľava tlačidlo: Stlačte ľavé otáčky tlačidlo, tlačidlo indikátor bliká, ľavé zadné zapnite indikátor bliká, a potom stlačte tlačidlo na vypnutie indikátor.

2. Otočte pravé tlačidlo: Stlačte otočte pravé tlačidlo, tlačidlo indikátor bliká, otočte doprava späť a vpravo indikátor bliká, stlačte tlačidlo na vypnutie indikátor.

3. LED indikátor tlačidlo: Stlačte LED tlačidlo, tlačidlo indikátor je vždy na červený indikátor na chvost svetlo je zvyčajne na; stlačte LED tlačidlo, tlačidlo indikátor bliká, a červená kontrolka na zadné svetlo bliká. Stlačte LED znovu tlačidlo pre vypnutie červené svetlo na zadné svetlo.

Zadné svetlo: prepnúť tlačidlo, červené výstražné LED svetlo, žltý LED indikátor.

Špecifikácia:

Materiál: plast

Veľkosť: 12,5 × 3.7 × 4 cm

Popis Funkcie:

1. Diaľkové ovládanie: k Dispozícii sú 3 tlačidlá celkom, a každé tlačidlo je vybavené indikátorom. (Batéria: 2032, v cene)

2. Zadné svetlo: červené výstražné LED svetlo a žltá LED indikátor. (Batérie: 2 × AA, nie sú súčasťou)

Obsah Balenia:

1 * Svetlometov

1 * Svetlometu montážne pásky

1 * diaľkové ovládanie

1 * Diaľkové Ovládanie Stojan

2 * Diaľkové ovládanie pásu

1 * Skrutkovač

1 * Návod na použitie

Poznámka:

1. Všetky obrázky boli profesionálne kalibrované, ale vzhľadom na okolité svetlo a rôzne zobrazovacie zariadenie, nastavenia, obrázky a predmety, ktoré vidíte, môžu mať niektoré odchýlky.

2. Údaje je ručne merané, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: bicykel indukcie, muž zase signál, big bike svetlá, bicycl led, bike príslušenstvo všeobecné, mesto, horský bicykel, cestná cyklistika svetlá, 12 led svetlomet, forauto bicykli zase signálneho svetla, bicykel lumen.


( 3 Hodnotenie )

Počet