Koša na Stenu Skladacie odpadkovom Koši Kuchynské Skrinky Dvere, Závesné koše sú Malé plastové domov kithchen koša

€7.96


koša na Stenu Skladacie odpadkovom Koši Kuchynské Skrinky Dvere, Závesné koše sú Malé plastové domov kithchen koša

Funkcia: Závesné Skrinky Koša: odpadkov dá sa zavesiť na kuchynské dvere, skriňa dvere, špajza dvere, zásuvky, auto, alebo kdekoľvek inde. Hrúbka dverí mal byť menej ako 2,2 cm. Unikátny Skladací Koša: kuchyni skladací kôš na odpadky nebude zaberať priestor v kuchyni. Keď nechcete používať, môžete ho zložiť ho a otvorte ju, keď ju použijete. 8 L Kapacita: 25.3 x 17.5 x 28.6 cm/10 x 6.9 x 11.26 palec; Len správnu veľkosť skrinky odpadkovom koši, je vyrobený z prvotriednej plastové a elastická guma, a bez chuti, robustné a odolné. Môžete použiť náš visí kôš môžete na dlhú dobu. A Musia Mať pre Kuchyne: Jednoduchá inštalácia, Stačí pripojiť kompaktný skladací koša na akékoľvek kabinet zásuvky alebo dvere. Keď budete na varenie, jedlo, krájanie a dicing veci, nemusíte otvárať a zatvárať kabinetu dvere neustále so svojimi mokré ruky, oproti koša pod drezom. Široké Uplatnenie: je fixný držiak na spodnej časti koša, môžete tiež dať ju na zem, ak chcete. Široko používa v kuchyniach, dorms, obývacej izby, spálne, autá, kancelárie atď.

Špecifikácia: Materiál: PP, TPE

Rozšírenie Veľkosť: 23 x 17.5 x 21 cm Skladacia, Veľkosť: 23 x 6,5 x 21 cm

Farba: Ako na obrázku zobraziť Qty: 1pc

Poznámka: môže byť 2-3 chyby rozmer dáta z čistého ručné meranie. Tam sa môže mierne farebné rozdiely spôsobené rôznym svetlo a sledovať účinok.

Package vrátane: 1 x Visí Koša

Štítky: box koša, dale odpor, zavesiť koša, zložiť koša, smetisko kuchyňa, menčester kabelka, zložiť koša, smart koša, dc napájací kábel pre lg, smetisko senzor.


( 0 Hodnotenie )

Počet