Visí Kôš Kuchyni Môže Kabinetu Dvere Odpadové Koše PP Obdĺžnik Skladovanie Vedro Odpadkového Kontajnera Domácnosti Koša Cleaning Tool

€8.64


Závesné Skrinky Koša : odpadkov dá sa zavesiť na kuchynské dvere, skriňa dvere, špajza dvere, zásuvky, auto, alebo kdekoľvek inde.

Unikátny Skladací Koša: kuchyni skladací kôš na odpadky nebude zaberajú drahocenný priestor v kuchyni. Keď nechcete používať, môžete ho zložiť ho a otvorte ju, keď ju použijete.

8 L Kapacita: Len správnu veľkosť skrinky odpadkovom koši, je vyrobený z prvotriednej plastové a elastické gumy, netoxický a bez chuti, robustné a odolné. Môžete použiť náš visí kôš môžete na dlhú dobu.

A Musia Mať pre Kuchyne: Jednoduchá inštalácia , Stačí pripojiť kompaktný skladací koša na akékoľvek kabinet zásuvky alebo dvere. Keď si varenie z čerstvých potravín, krájanie a dicing veci, nemusíte otvárať a zatvárať kabinetu dvere neustále so svojimi mokré ruky, oproti koša pod drezom.

Široké Uplatnenie : je fixný držiak na spodnej časti koša, môžete tiež dať ju na zem, ak chcete. Široko používa v kuchyniach, college dorms, obývacej izby, spálne, autá, kancelárie atď.

Materiál: PP, TPE

Veľkosť: veľké: Cca. 25 x 17.5 x 28.5 cm

malé: Cca. 21 x 14 x 23,5 cm

1 x Visí Koša

Hrúbka dverí mal byť menej ako 2,2 cm.

Môže tam byť 2-3 chyby rozmer dáta z čistého ručné meranie.

Tam sa môže mierne farebné rozdiely spôsobené rôznym svetlo a sledovať účinok.

Štítky: odpadky diy recyklačných nádob, môže koša, senzor koša, súprava kuchynský odpad bin, čierna biela kuchyňa dlaždice, stôl koša, smetisko, koša kúpeľňa kovov, auto recicle bin, recyklácia odpadu.


( 1 Hodnotenie )

Počet