CYBORIS Solárnej Energie Bluetooth Prenosný Reproduktor s 4400mAh Power Bank Funkcia Shockproof Vodotesný pre Outdoorové Športy

€52.92


CYBORIS Solárnej Energie Bluetooth Prenosný Reproduktor s 4400mAh Power Bank Funkcia Shockproof Vodotesný pre Outdoorové Športy

[Power Bank Function] reproduktor s 4400mAh power bank funkciu, takže ak váš mobilný telefón spustiť z elektriny, môžete nabíjať telefón v kdekoľvek.

[Futuristické Technológie] Vstavané najnovší solárny panel pre nabíjanie lithium batéria, 4400mAh, solárne nabíjanie na 10 min, Rekonštruované 3. Generácie CYBORIS solárne nabíjanie bluetooth reproduktor môže fungovať po dobu 30 Minút, čo je jednoduchšie získať viac energie pre vašu reproduktora, keď máte účasť na outdoorové aktivity ako BBQ, rybárčenie, kempovanie, jazda na koni, atď. v slnku.

[55 Hodín Prehrávania] Hi-kapacita 4400mAh Lítiové batérie, a zabudovaný smart batérie systému riadenia spotreby energie znížená o 65%, pracovný čas sa zvýšil na 55 hodín na úplné nabitie batérie. Môžete ísť na všetky beach/park deň a prehrávať hudbu po celý čas bez obáv o úsporu batérie.

[Superior Basy Zvuk], ktorým sa Prijíma rozšírené čip HD lossless audio technológie a dual vodiča, Rekonštruované 3. Generácie CYBORIS solárne bluetooth reproduktor majú prekvapivo pôvodného zvuku a silné basy reagovať.

[Shockproof a Nepremokavé] Silikónové gumy, pokrytie a pokročilé solárny panel znamená, nemusíte mať strach z pádu zo 6,5 ft do výšky a porušovaním. mohli by ste opláchnite ho a hrať basketbal v daždi s Inovované CYBORIS vonkajší reproduktor. Len nechcem ponoriť ju na dlhú dobu, ale mal by odolať náhodnému pokles vody.

[Bluetooth,Audio,Mikrofón,Baterka,SOS Multifunkčné] Kompatibilný so všetkými Bluetooth zariadeniami. Okamžite pripojiť svoje mobilné telefóny, tablety až z 32 metrov. Tiež prehrávať zvuk z Notebooky,Pc,mp3 prehrávač so zapracovanými 3,5 mm audio mini kábel. Vstavaný mikrofón pre hands-free hovory. .Baterka a SOS Funkcie.

Štítky: bloothoth reproduktor, bezdrôtový reproduktor, banka nepremokavé, nova scotia, jbl partybox, bluetooth stĺpec jbl, box reproduktor, box mp3, 18650 reproduktor, soaiy.


( 0 Hodnotenie )

Počet