VOLTBOT VoltBot+MountKit Adaptér do Auta PD Adaptér Auto PD Nabíjačku QC 60W Viacportová 4 Port Rýchle nabíjanie Cigarrette Ľahšie

€65.33


Úvod

VoltBot je profesionálny grafický nabíjačku & DC napájací zdroj s LCD Displej, WiFi Diaľkové Ovládanie, Zobrazenie Krivky a Rýchle Nabíjanie podporu. POZNÁMKA: len pre 12V cigariet zástrčku, nie pre 24V. 4 samostatné Porty, 2.50 V~12.50 V/4A výstup spôsobilosti pre každého, bez ventilátora dizajn. Ultra-Vysoká Presnosť: Napätie nastavenie presnosť 0.1%(typicky) 0.2%(max.), Aktuálne nastavenie presnosti 1%±0.02 A. Flexibilné Výstupné Konverzie: USB typ-A, USB typ-C Rýchle Nabíjanie: podpora PD2 PD3 QC3 QC2 BC1.2 Apple2.4 PumpExpress FCP Kábel-odškodnenie, iPhone 4 X 9V nabíjanie súčasne. Užívateľské Rozhranie: Dotykové tlačidlá, APLIKÁCIE, Web-server, Externé-Uart. Vysoký Výkon Kapacita: 100W Max (20V Max 5A Max), 60W pre auto prostredia(12V 5A). Znesiteľné a ostré hľadáte. Ochrana: Krátke-chránené, Zem-chránené, Cez-Napätie chránené.

Digital Power Engine

VoltBot má 4 samostatné vysokorýchlostné digitálne napájanie motorov. Digitálne napájanie motory poskytujú nízke vlnky a rýchle prechody. Digitálne napájanie motorov, aby bolo možné implementovať komplexné spätnú väzbu pomocou oboch integrácie a diferenciálne funkcie a berie ako napätie a prúd ako variabilný prvky. Digitálne napájanie motorov by sa mohli rozšíriť aj analógový presnosť tým, prevzorkovania a v oblasti kalibrácie.

Rýchle Nabíjanie

VoltBot podporu: QC3 - 3.7~12V 3A QC2 - 5V2A 9V2A 12V2A BC1.2 - 5V2A Apple2.4 - 5V2.4A MTK PE - 5~12V 2A FCP - 5V2A 9V2A 12V2A Kábel Kompenzácia: 0.125 V/s PD Auta: PD 2.0 - 5V3A 9V2A 12V1.5A PD 3.0 - Úlohu rokovania, Č PPS VoltBot by mohlo byť najlepšie nabíjačka pre iPhone X, pretože to by mohlo podporiť 4 porty 9V/2A nabíjanie súčasne a dostatočný výkon kapacity na realizáciu.

Výkon Krivky

VoltBot mohol zobraziť údaje ako krivky. Prúd/Napätie/Výkon jednu sekundu/minúty/hodiny/deň (12 krivky celkom) môže byť zobrazené na Aplikáciu alebo Webovú Stránku. Štatistické údaje, ako sú kapacity, energie by mohol byť zobrazené na Aplikáciu. Môžete tiež stiahnuť nespracovaných údajov, ako je Excel List súbor.

Žiadny Fanúšik Dizajn

High-kvalitné komponenty umožňujú vysokú účinnosť, aby sa minimalizovalo ohrieva a veľkosti.Žiadny fanúšik vnútri, ani aktívne chladiče. Žiadny hluk & Dlhý život.

Záruka

Poskytujeme záruku na 5 rokov. Pretože každý VoltBot je starostlivo testovaný, máme veľkú dôveru v jej kvalitu.

Ovládanie Podsvietenia

VoltBot je starostlivo navrhnutý tak. V poriadku nie je, aby v svetelného znečistenia do miestnosti, sme vyvinuli auto ovládanie podsvietenia.

Parametre

Materiál

Mäkké zmysel & znesiteľné textúry.

Prečo Si Vybrať VoltBot

VoltBot pôvod z crowdfunding projekt (na Kickstarter). To preskúmal viac ako 550 používateľov. Náš tím strávi viac ako dva roky vybudovať tento jeden produkt. Venujeme a sme publikovali viac ako 15 aktualizácie firmvéru za posledný rok opraviť chyby, optimalizovať pre pohodlie a odomknúť nové funkcie. Stroj je FCC & CE certifikovaný.

Sprievodné Príslušenstvo - Mount Kit

Mount Kit sa skladá zo série nfs pre montáž VoltBot pevne a slušne v aute. Tieto úchyty sú najnovšie pokročilé prototypy, takže vám nikdy nebude starať o zvrhnutie ľahko vydržať. 1. Vertikálne Air Vent Mount s hákom. To vyhovuje zvislo zarovnané air vent vedľa predného panelu. 2. Opierky hlavy hore. To vyhovuje stud pod opierky hlavy, ktoré by bolo ideálne miesto na hosť plnenie služby pre zriedkavé-sedadlách. 3. Horizontálne Air Vent Mount. To vyhovuje horizontálne zarovnaný vzduchu otvor v prednom paneli. 4. Magnet Kardanový Kĺb. Mohlo by to upraviť a zablokovať smerom uhol (t. j. normálny uhol vo fyzike). 5. A backplate z VoltBot viazané s železa, plechu. Mohli by ste vymeniť backplate z VoltBot, a namontujte ju hneď, ako si otvoril okno. Samozrejme, budeme loď s inými 2 individuálne železa dosky, aby vaše všetky 3 pripojí k dispozícii. 6. High-kvalitné zápalky konektor na DC5.5 kábel. Má 5A poistka vnútri. Kábel je vyrobený z 20AWG vodičov. 1.6 m na dĺžku.

Sprievodné Príslušenstvo - PD Auta

PD Súprava príslušenstva pre VoltBot, aby PD podpory previesť USB A výstup do USB C výstup. Tento Kit sa skladá zo 4 Typ A-na-C prevodníky. A-k-C converter môžete previesť USB-PD3/2 žiadosť do QC3/QC2 žiadosti. Aby QC adaptér podporu PD protokol. A-k-C converter môžete previesť USB-PD3/2 žiadosť do QC3/QC2 žiadosti. Podporuje výstup 5V/3A 9V2A 12V1.5A, a možno aj najlepšie iPhone nabíjačka odomknúť potenciál 9V rýchle nabíjanie schopnosť pre iPhone 8+/9+/X/XR/Xmax. Kompatibilné pre iné PD zariadenia ako je iPhone Xs/Max/XR/X/8 a/8,iPad Pro 12.9,iPad Vzduchu 3 10.5,iPad mini 5.

Darček

Aby ste mohli zažiť 9V nabíjanie iPhone X, budeme darček vám Pfi lisenced typ C na Zosvetlenie kábel, ktorý je nessasity odomknúť 9V nabíjanie. Tento darček v hodnote asi $9.

Ako Začať

Si môžete stiahnuť návod na našich oficiálnych stránkach: https://www. sillycomm.com/voltbot/documents/ manuál obsahuje rýchly štart, podrobné parametre a ukážky, ktoré vám ukázať, ako fungujú.

Štítky: školské oblečenie pre ženy, adaptér pre cigaretový plug, qc spúšť, detektor radarový, qc4, zdroj napájania prepínač, auto radarový detektor pre rusko, Auto zapaľovač cigariet, auto pd, 220v ac na dc 12v auto cigariet.


( 1 Hodnotenie )

Počet