19V 2A Napájanie Nabíjačky Pre harman / kardon Onyx Studio 1 2 3 4 Bluetooth Prenosný Bezdrôtový Reproduktor Napájací Adaptér

€10.73


19V 2A Napájanie Nabíjačky Pre harman / kardon Onyx Studio 1 2 3 4 Bluetooth Prenosný Bezdrôtový Reproduktor Napájací Adaptér

Špecifikácia: Vstup: AC 100V~240V 50/60 HZ (Univerzálne využitie po celom svete ) Výstupné Napätie : 19V Výstupný Prúd : 2A Výkon :65W Konektor tip veľkosť: 5.5*2,5 mm Ochrana : Cez-napätie, cez aktuálny, výstupný skrat Stav : 100% Zbrusu Nový Vysoko Kvalitný

bez AC kábel

Platby:

1. www.tantra-egypt.sk prijať Escrow/ Kreditnej karty/ / Peniaze Booker !

2. Plná platba musí byť doručená najneskôr do 7 pracovných dní po aukcia, ak máte problémy pri vykonávaní platby, Prosím, kontaktujte nás čo najskôr.

Doprava

1. Máme loď na Alixpress adresu LEN. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Alixpress je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

2. V záujme dodanie vášho balíka rýchlo a presne, prosím, láskavo nás opustil telefónne číslo, keď sa budete platiť, ocenil!

3. Snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na Kuriérskej Spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie.

4. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci? s zodpovednosť. Prosím, informujte sa u vašej krajine? s colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Návrat

1. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom, budeme radi, uskutočniť výmenu alebo vrátenie peňazí do 7 dní.

2. Pre všetkých, výmenu alebo vrátenie peňazí, musíme výrobok musí byť v jej pôvodnom stave, vrátane krabice, a všetky doplnky. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie lodné náklady .

3. Kontaktujte nás, prosím, než sa vrátiť položku, ponúkneme vám správnu spiatočnú adresu.

Spätná väzba

1. Naším cieľom je, aby sa uistite sa, že ste spokojný zákazník a príjemné nakupovanie s nami.

2. Ak budete spokojní s nákupom a naše celkové služby, váš komentár je veľmi dôležité pre náš úspech v podnikaní. Venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie 5.

3. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom v žiadnom prípade, Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy.

Štítky: bluetooth ewa, onyx štúdio 2, altsvoz bluetooth, harman, harman kardon, adaptér pre harman kardon, harman kardon moc, sock ons pre dospelých, harman kardon onyx, harman kardon onyx štúdio.


( 1 Hodnotenie )

Počet