2018 Digitálny Fotoaparát Taška Pre Fujifilm X100F X-T20 X-T2 Olympus OM-D E-M10 Mark II III F Xiao Yi M1 4k Rameno Kamery Prípade

€11.57


Popis:

Vysoká kvalita

Ľahké a odolné, Nylon konštrukcie

Na ochranu vášho fotoaparátu ALEBO kamkordéra pred poškodením, prachom a poškriabaním, s jeho tvrdý a odolný pena exteriéru a jeho čalúnená anti-shock interiéru.

Vnútorného priestoru a interiéru deliče s uzávery

Dostatok priestoru a vreciek na uloženie príslušenstva , napr. : filtre, batérie, nabíjačky, pamäťové karty, káble..

Materiál: Nylon

Hmotnosť: 200 g

Farba: Zelená + Čierna Vnútorné rozmery (dx š xv): 12 cm X 7 cm X 14 cm

Kompatibilné s:

Pre FujiFilm Fuji XA5 X-M1 X M2 X-A1 X-A2 X-A3 XT-10 X-T1 X-T2 X100T X100S X100 X100F XT20 instax mini 9 8.......

Pre OLYMPUS E-M5 EM10 E-M10 Mark II III M3 EPM2 E-P5 E-PL7 E-PL5 EPL7 EPL6 SZ-16 SP-100EE 14-42mm Objektív

Pre Xiao Yi M1 4k

Paketové zahŕňajú:

1 x Taška na Digitálny Fotoaparát

1 x Popruh na Plece

HUWANG 2018 Digitálny Fotoaparát Taška Pre Fujifilm X100F X-T20 X-T2 Olympus OM-D E-M10 Mark II III Xiao Yi M1 4k Rameno Kamery Prípade Displej:

Sme fotografie podľa našich profesionálnych fotografov, ktorej cieľom je slúžiace najlepšie skutočné fotografie. Položky, ktoré sa dostanete, je rovnaký ako na fotkách, ale láskavo nechajte aberration. Ak máte záujem o náš produkt a chcete kúpiť, objednať potom zaplatení.

Zásielky:

1. Doprava po celom svete , znížiť svoje výdavky, každá položka bude loď s sledovania Č. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Vrátiť/Vrátenie:

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné poplatky, ktoré vzniknú vrátením položiek bude znášať kupujúci.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a váš príspevok.

Spätná väzba:

Ako vaša odozva je naozaj dôležité pre náš rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu na nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť problémy. Vďaka za pochopenie!

Štítky: yi, x t20, olympus omd em10 mark ii, mens fotoaparát batoh, xt3, taška na fotoaparát, fuji x100v, fujifilm x100f, fuji xt4, klub taška cez rameno.


( 2 Hodnotenie )

Počet