57pcs Mini Micro Hliníkové Strane Vrták HSS Twist vrtáka Tesárstvo Vŕtanie Rotačné Nástroje, Ručné Vŕtanie Dreva Dropshipping

€7.21


Špecifikácia: Materiál: Zliatina ocele Farba ako je uvedené Veľkosť: Twist vrtáka: 0.3-3 mm PCB micro vŕtať: 0,1 mm-1 mm Vise: 3.5*0.6 palce Poznámka: 1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. 2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Funkcie: 1.Celkom 57 kusov elektrické ručné vrtákov pre vás urobiť ručne-rezbárske DIY práce 2.Pin vise ručné vŕtačky: zliatina hliníka, odolné a trvanlivé, jej chvost sa môže vychyľovať, odolný a ľahko ovládateľný 3.PCB micro vŕtať: PCB micro vŕtačka je vyrobené z karbidu volfrámu, vhodné pre spracovanie PCB, bežné FR-4, CEM-3 dosky, SMT, CNC, plesní, plast, doska, uhlíkových vlákien, kompozitné dosky, atď. 4.Micro twist vŕtať: micro vŕtačka je ľahká a kompaktná veľkosť. To nezaberá viac priestoru. Používa sa na spracovanie dreva, plastu, gumy, PVC, orech, model kostí, uhol ocele, jantárová, olivový, laminátu a iných materiálov 5.Praktický a prenosný: Na ručné vŕtačky je ľahké prenášanie alebo uloženie v toolbox alebo vrecku, takže si svoju každodennú prácu viac pohodlné, vhodné pre elektronické montáž, nástrojov, výroba modelov, navíjanie, domáce dekorácie, atď.

Package Vrátane: 1pcs*Vise 46pcs* twist vŕtať 10pcs*PCB mini vrtáka

Štítky: pre hilda, keychain mini, guľôčky murano, klinec prenos, základná vrtákov, drill bit, flex hriadeľ nástroj, uhol dopadu kľúča, nástroj dreva, bit nastavený.


( 2 Hodnotenie )

Počet