Plameň Dôkaz Camping Mat Ohňovzdorné Gril Mat Handričkou Spomaľovač Horenia Deka Silikónom Potiahnuté Pláži Mat Pre Piknik Kamp Malzemeleri

€4.39


Odrážky:

1、Plameň Dôkaz: Naše zaobchádzať & laminát tkaný dizajn robí, či sa môžete cítiť v bezpečí, keď pracujúci v blízkosti ohňa.

2、Ember Mat: Chráni zem z odprýskávání uhlíky alebo kvapkajúceho tuku. Dôležité zanechať žiadne stopy výstroj kompliment akejkoľvek low-impact vonkajšie ohnisko.

3、Jednoduché Uchytenie: ohnisko mat zvyšuje o adaptabilné určené na nosenie v tesnej škvrny pod ohnisko krúžok z nehrdzavejúcej ocele, gril, napáliť barel, táborák jamy, drevo fajčiarov, drevené uhlie na GRILOVANIE, propán gril.

4、Vhodné Použitie: Tento popol mat nezastaví tepla z prevodu na citlivé povrchy, ako je tráva alebo drevené paluby. Prosím, uistite sa, že váš ohnisko má tepelný štít a/alebo teplo absorbuje materiálu ako sú tehly alebo dlaždíc.

5、Najlepšie Tepelné a Požiarna Odolnosť: Skúsenosti silný ochrana pred vysokým teplotám od vonkajšie grilovanie alebo varenie zdroj. Eliminovať riziko pre horí oheň a škody na vašej terase, terasu alebo trávy.

Špecifikácia:

Meno: Outdoor Camping Ohňovzdorné Handričkou Piknikový Gril Tepelná Izolácia Pad

Materiál: silikón potiahnuté sklenené vlákna, tkaniny

Vlastnosti: vysoká teplotná odolnosť, žiadny oheň, účinné predchádzanie požiaru

Používa sa pre stanovanie, grilovanie, domáce použitie, atď.

Veľkosť(cca):

Malé: 46*35 cm/18.11*13.78 palec

Médium: 60*53 cm/23.62*20.87 palec

Veľkosť: 100.5*60 cm/39.57*23.62 palec

Balenie Zoznam:

1 x Ohňovzdorné Handričkou

1 x Skladovanie Taška

Štítky: ohňovzdorný mat, barbecu gril, alocs pan, Pláž zakryť, mat piknik, camping colchon, bbq gril mat, rohože, pláž prehoz, plamene creed tarp.


( 4 Hodnotenie )

Počet