TOMSHOO Camping Mat Vonku S Vankúš Ultra-ľahké Prenosné Matrac Nafukovacie Mat Dvojité Spací Pad Vlhkosti-dôkaz Pad

€19.88


Tento Camping Mat S Vankúš pre 2 osoby je vyrobený z 40 D ripstop nylonu textílie s TPU laminácia, odolná voči roztrhnutiu, voda-odolný a trvanlivý. S rýchly prietok ventilom, môžete nafúknuť pad do 3 minút. Jeho flexibilné štruktúry aj perfektne sedí v kresle alebo hojdacia sieť, v/vo vnútri vášho spací vak, takže môžete sledovať útulný voľný čas života, dokonca aj vonku. Balenie ľahký deflovaných podložky na skladovanie vrece a veci v batohu stanoviť úplne novú cestu.

Vlastnosti: DIZAJN PRE 2 OSOBY: Tento spací vak s dvomi zabudovanými vankúša je vhodný aj pre celú rodinu. To je dosť, aby zodpovedali stan s vzduchovom vankúši. To nepotrebuje niekoľko jeden stan šitie. KOMFORT S VANKÚŠ: pomáha zmierniť krku stresu, bez obáv o vankúš pošmyknutia preč. Navrhnutý dizajn pre vaše telo poskytuje vyvážený povrch pre optimálnu oporu pre chrbát, a pohodlie. Viac bolesť chrbta alebo nepríjemné pocity z malej skaly alebo listov pod! PRÉMIOVÁ OCHRANA: Vyrobené z prvotriednej 40 D ripstop nylonu textílie a TPU laminácia, spacie podložky je postavený na poslednej dlhé počas bežného opotrebenia a námahe. Špeciálny PU povlak poskytuje lepšiu ochranu proti kvapky vody a vlhkosti. ULTRALIGHT & COMPACT: Meranie 78.1" * 51.2" nafúknuté, spací vak váži len 2,4 libier na 12.5" * 6" po balené v skladovania vrece, ktoré je dostatočne malý, aby sa zmestil do batohu, ideálnou voľbou pre turizmus, turistika, alebo víkendový rodinný tábor-out. UŽITE si RÔZNORODÉ VONKAJŠÍ ŽIVOT: S flexibilnou štruktúrou, tento spací pad dobre sedí na väčšinu podláh a zábrusové povrchy, to je tiež ideálny pre použitie vo vnútri stanu pre zvýšené teplo.

Špecifikácie: Materiál: 40 D nylon + TPU film Nafúknuté Veľkosť: 230 * 140 cm / 90.6 * 55in Po inflácia: 200 * 130 * 5 cm / 78.7 *51.2 * 2in Veľkosť balenia: 32 * 15.5 * 15.5 cm / 12.6 * 6.1 * 6.1 v Hmotnosť balenia: 1085g / 2.4 lb

Zoznam Balíkov: 1 * Spanie Pad 1 * Skladovanie Vrece

Doprava:

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Štítky: hojdacia sieť nepremokavé, ultralight spacie podložky inflat, titán tomshoo, inflat vankúš, polstrovanie matrace, tábor mat, tábor vankúš, led nafukovacie skladací, mat čerpadla, camping spánok mat pad.


( 1 Hodnotenie )

Počet