Sneh, Ľad Štít Pre čelné Sklo Zime Auto Kryt Predného Okna Chránič auto Univerzálne Príslušenstvo Dáždnik Nepremokavé Dážď Prachu

€15.87


Sneh, Ľad Štít Pre čelné Sklo Zime Auto Kryt Predného Okna Chránič auto Univerzálne Príslušenstvo Dáždnik Nepremokavé Dážď Prachu

Vystupoval materiál:

Auto predné sklo snehová pokrývka je užitočnejší ako všeobecné sunshield. Chráni proti slnku v lete, mrazu, snehu, prachu a mrazu v zime. Väčšie jersey: ľahko rozvinúť, zložiť a nosiť.

1. V porovnaní so všeobecnou predný štít: celý snehovej pokrývky má šesť gumičky, a upevňovacie spony s chvostom môže robiť nemusíte obávať, vietor fúka preč počas používania, a používať ho s dôverou.

2. Ľavej a pravej uši môžu byť ľahko zaseknutá vo dverách, a spojené s prackou, ktoré môžete upraviť tesnosť, vhodné pre rôzne štýly autá a univerzálne.

3. Žiadne zvláštne požiadavky pre vonkajšie prostredie, nie je potrebné sa obávať, mrazu, snehu a mrazu, šetrenie času a starostí.

Funkcie produktu:

Zabrániť rosy na jar, slnko v lete, mrazu na jeseň, sneh v zime, a denne prachu prevencia. Multi-funkčné ochranu, tak, že má vaše auto bez obáv o vonkajšie parkovanie vo všetkých ročných obdobiach. Výťah snehovej pokrývky, okno, sklo, je čistý a jasný.

Použiteľné modely:

Auto, SUV, off-road, vyzdvihnutie truck. Obzvlášť vhodný pre vonkajšie parkovisko. Možno sa vzťahuje na predné čelné sklo sklo auta pre multifunkčné ochrany

Štítky: krytie čelného skla zime, auto na dáždnik, fiat čelné sklo protector, chránič sklo, auto stan dáždnik, tkaniny pokrytie predné sklo auta, auto kryt dáždnik, denim farba, auto krytie čelného skla, loptu palička.


( 1 Hodnotenie )

Počet