Universial Auto Slnečník Vhodný Ako Tepelná Izolácia Automaticky Sklápateľné Tieňovanie Predný Záves Čelného Skla Slnko Nevidiacich

€2.38


Funkcie: 1. Zaťahovacie dizajn: skladovanie je jednoduché a pohodlné, je možné sklopiť a zložené s jeden ťah, a čelného skla markíza je ľahko ovládateľný a obchod. 2. S prísavkou: prísavkou typ adsorpcie slnečník opony handričkou, prísavky adsorpcie, jednoduché použitie, jednoduchá inštalácia a odstránenie, vhodný pre všetky autá. 3. Vysoká Kvalita Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny, má dobré antikorózne vlastnosti a maximalizuje životnosť, môže byť využitý ručným skladaním a možno zložiť, znovu a znovu, bez použitia. Popis: Zabrániť, aby sa teplota vo vnútri auta z rastu a zabrániť slnečné ultrafialové lúče priamo irradiating auto, udržiavanie teploty vo vnútri auta v pohode. Špecifikácie: Veľkosť: 46 cm, 65 cm, 70 cm (voliteľné príslušenstvo) Typ: predné výstroj, zadné výstroj (voliteľné) Materiál: prísavky, hliníková fólia Farba: čierna Package Zahrnuté: 1* slnečník Poznámky: 1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: v tieni slnka, auto na dáždnik, mercedes zadné slnečník, auto kryt dáždnik, auto opony, roller záclony auto, predné slnečník, auto kryt pásky, auto auto, záclony, automatu opony.


( 0 Hodnotenie )

Počet