DUOJIAOYAN Nové Plyšové Čipky Sexy Bunny hlavový most Dlhý Králičie Uši pokrývku hlavy Cosplay Vlasy Kapely Strany Kostým Hoop

€3.42


Poznámky: Táto položka je handmade,takže každý predmet je jedinečný a môže byť sightly líšia jeden od druhého. Vhodné pre :Väčšina ľudí Materiál: Elastický Remienok Príležitosti:Bežné/Party/Oslava/Dovolenka Package:1 Ks položky s funkciou opp taška Pohlavie:Ženy,Dámske,Mária.Dámy,Grils Applicale Príležitosti:Party,Klub,Svadobné,Denné , Zapojenie,Výročiu,Darček pod. Prevod:1 mm=0.0394 palcový 1inch=25,4 očakávané mm ATT: vezmite Prosím na vedomie, fotografia sa nemusí zobraziť skutočnú veľkosť, prosím pozrite si Popis veľkosť detaily. Prosím povolený, 1-5mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.Ďakujeme! Ak prijatia čas skoro u konca,môžete sa obrátiť so mnou,a sme si predĺžiť. Keď dostanete balík,ak výrobky boli nejaké problémy, alebo nie ste spokojný s výrobkom,prosím, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu priamo,kontaktujte sa so mnou prvýkrát, budeme sa snažiť v našich silách, aby ste sa spokojní. Ak ste spokojní s produktmi,mohli by ste nám dať pozitívnu spätnú väzbu a dať nám 5stars!!Jeho podporu pre nás a pre nás dôležité!

Štítky: hairband zrastov, uši šatku hlavový most, togepy plyšové, stich plyšové, live uši hlavový most, l plyšové, bunny hračka, slúžka hairband, klobúk bunny uši cosplay, roztomilý zajačik uši cosplay.


( 3 Hodnotenie )

Počet