Najznámejšie značky oroaroma prírodné Lime blossom esenciálny olej pleť je viac kompaktný pečene klimatizácia Lime blossom olej

€2.21


Lime blossom esenciálny olej, esenciálny olej z lime blossom je podstata podstaty kvetu. Linden (Protea cynaroides), tiež známy ako "imperial kvet", bežne známy ako "drevo Lily" alebo "Longan Kvet", je národný kvet juhoafrickej Republike. To komfort, funkcia zmäkčenie a zhutnenie, vrásky nie sú ľahko vytvárať. Inej osoby zhodnotenie úlohu kože, je vplyv chýb na pleť, pehy a popáleniny. Okrem toho môže regulovať pokožky hlavy, stimuluje rast hlavy. Vynikajúce tonikum pomáha nervového systému, bolesti hlavy, migréna, neuralgia a závrat. Škody spôsobené liečba nervového hypertenzia je účinné. Môže očistiť krv, tak môže zlepšiť chronické recidivujúce ochorenia, ako je napríklad kontrola nadmernej hladiny cholesterolu, zrejme aj v prospech liečby anémie. Môže zlepšiť problém chronický zápal sliznice, podporujú potenie, horúčka, nočné potenie a môže zlepšiť. Vo všeobecnosti, má dobré liečebné účinky na ochorenia dýchacích ciest, ako je chrípka, zápal pohrudnice a zápal priedušiek. Bodhi kvet, môže pomôcť zbaviť sa, že bez dychu stuffiness pocit, a nech plynu na vstupe a na potrubia, prietok, dýchanie, tak ako zlepšiť príznaky kašeľ. Jeho diuretický účinok je prospešné pre poruchu funkcie obličiek, môže očistiť akéhokoľvek hlienu. Pečeň môže hrať úlohu detoxikáciu a klimatizácia, vhodné pre hepatitídy liečby. Žalúdok je abnormálne trávenie, a dokonca aj hnačka mať účinok, ale aj na liečbu vredov v ústach. Pretože to môže odstrániť prebytočný močovina, tak účinný v liečbe reumatizmu, dny a ischias. Samozrejme posilnenie očných svalov, ale nesmie byť priamo použité v tejto oblasti. Vôňa kvety sa, aby niektorí ľudia závrat, to môže tiež spôsobiť alergické reakcie v niektorých citlivú pokožku. účinok, Účinne podporovať syntézu kolagénu až 600%, na pomoc pri rekonštrukcii väzivového tkaniva a zvýšenie dermálne, tesnosť, takže pokožka je viac kompaktné, facial contour jasnejšie; buniek poskytovať bohaté na živiny a kyslík, urýchliť svalov spodnej mikrocirkulácie a obnovu buniek, pomáha vylepšiť pleť lesku; 100% inhibujú tvorbu kolagénu enzýmov, aby sa zabránilo poškodeniu kolagénových vlákien; Silné anti voľnými radikálmi efekt, zabraňujú oxidácii vyvolané predčasnému starnutiu buniek; použitie mikro kapsule systému pre dodávky technológie, nepretržité uvoľňovanie organické Immortelle esenciálny olej, aby pokožky absorbovať do pokožky.

Štítky: vápno esenciálny olej, voda, Olej, hroznový stlačte, melao tvár, na sklade telefón, arganový olej maroko, sladký mandľový olej, aromat olej, chryzantéma olej, maca koreň.


( 2 Hodnotenie )

Počet