Hot - Značka Šperkov Nástroj Sady,Lištovanie Tool Kit,Korálky a Šperky urob si sám Robiť,Perličiek Pracovné Nástroje Beaders Package DIY Náramok Náhrdelník

€10.92


Úplne Nové Šperky Nástroj Sady,Lištovanie Tool Kit,Korálky a Šperky urob si sám Robiť,Perličiek Pracovné Nástroje Beaders Balík

Materiál:

Zliatiny(olovo a nikel zadarmo)

Veľkosť

Ako obrázok

Farba

Ako obrázok

Množstvo

dostanete cca 1pc na túto položku v zozname

Časť Č.

ZH-BDH010-69

Upozornenie. Táto položka je k dispozícii iný 2 farby na Kov,Ródium a Zlata .Ak potrebujete, vezmite prosím na vedomie,thxs~

Náš výrobný závod sa nachádza v Yiwu, Zhejiang, známy ako "tovar Raj pre Zákazníkov".

V súčasnosti,Dodržiavanie podnikateľskej filozofie "customer first, forge vpred" a princíp "customer first", ktoré poskytujeme našim klientom kvalitné služby

Vynikajúca Kvalita a Rozumné Ceny sú naše hlavné výhody, takže naše produkty viac konkurencieschopný na medzinárodnom trhu.

Veľkú starostlivosť v balení každý detail, aby sa zaistila bezpečná preprava k vám .Preto prosím, skontrolujte balík predtým, než sa prihlásite ju prijať, ak je nefunkčné alebo poškodené, môžete vyhotoviť záznam s dopravcom. Na rovnaký čas, môžete nasnímať fotografiu a poslať k nám, budeme riešiť problém pre vás na prvý raz.

pevnine. PROSÍM, BUĎTE TRPEZLIVÍ! Zvyčajne sme ponuku štandard international letecky.To môže robiť o 10 do 25 pracovných dní pre dodanie. Ak máte akékoľvek otázky, alebo akékoľvek špeciálne požiadavky, postupujte, prosím, kontaktujte nás. odpovieme do 24 hodín vzhľadom na časový rozdiel medzi nami.

Dopravca Meno

Odhadovaný Čas v Tranzite

Sledovanie Služby

DHL

Asi 3-5 dní

www.dhl.com

UPS

Asi 3-5 dní

www.ups.com

EMS

O 5-7 dní

www.ems.com

Čína Príspevok Vzduchu

O 15-25 dní

www.intmail.183.com

HKPOST

O 15-20 dní

www.hongkongpost.com

Ak potrebujete akékoľvek priaznivé ceny pre rýchle dodanie, neváhajte a kontaktujte nás.

POZNÁMKA: Kupujúci bude zodpovedný za daní ,ciel a iných poplatkov počas prepravy ! Všetky položky by mali byť odoslané na www.tantra-egypt.sk overené adresu.

Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, môže byť vrátený v pôvodnom stave v priebehu jedného týždňa po obdržaní. zašleme vám celú sumu spolu s prepravné náklady, akonáhle sme prijímať položky. Ale kupujúci má zaplatiť za spiatočnú prepravu.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Ak máte akúkoľvek otázku,prosím, kontaktujte nás.Odpovieme vám do 12 hodín.

Ďakujeme za vašu návštevu

Štítky: drevo práce, murivo nástroj, nástroj práce, tweezer pre spájkovanie, nástroj dreva práce, spájky nástroj, príchytka rohová, nástroj dreva, nástroj dreva, debur.


( 0 Hodnotenie )

Počet