Kamenec Rýchle Uvoľnenie L Doska Držiak w Hand Grip Black Pre Canon EOS R ARCA SWISS SUNWAYFOTO BENRO

€39.70


Vitajte na Vybraných Austin Sme vás uistiť, 100% bezpečnosť,kvalita,spokojnosť transakcie. Všetky pozemky budú zaslané na významných zákazníkov prostredníctvom registrované vzduchu-mail. Sledovacie čísla sú pravdivé a platné prichádza s našou pozemkov. Ak by ste mali akékoľvek otázky,sme stále tu, aby vám odpovedať. Užite si nakupovanie online. Kúpiť s dôverou!

Hliníkové Rýchle Uvoľnenie L Doska Držiak Black Pre Canon EOS R Arca RRS ARCA Swiss Fit Balíček obsahuje 1 * Čierna rýchle uvoľnenie doska pre Canon EOS R Zbrusu nový, nepoužitý, nepoškodený položka Čierny elox , tesnenie proti korózii a oteru Zákazku držiak obrábané z ľahkej 6061T651 Hliník Hmotnosť: 89g Gumová podložka na ochranu fotoaparátu telo od akejkoľvek poškriabať alebo poškodiť Rozšíriteľný pre kábel výstup pri vertikálnej strieľať strane hranice na statív hlavou 1/4" závit na strane vertikálnej časti pripojiť viac zariadení Viacúčelový L Doska + Základná Doska set pre Canon EOS R telo bez battery grip Hmotnosť: 89g Arca-švajčiarsky kompatibilné.Kompatibilný so všetkými ArcaSwiss štandardné loptu hlavy Rýchlo mení od krajiny na režim zobrazenia na výšku bez nastavenie nastavenie Umožňuje plný prístup pre batériu poklop kryt a všetky káble rozhrania nebude mať vplyv na obrazovke otvorte a zatvorte okraja základovej dosky zabraňujú fotoaparát telo od tras alebo pohybujúce sa pri fotografovaní Navrhnutý s 1/4"-20 závitových otvorov a na šnúrku na zápästie pre ďalšie funkcie Starndard Arca-Švajčiarsky ladí s vašim mobilom, kompatibilné s Arca Swiss, RRS NIE úrovni uvoľnite svorku, kirk, Wimberley, Markins, Sunwayfoto, Benro, Suri, Fotopro...

Štítky: benro rukoväť, canon eos r, arca swiss, eos r6, sunwayfoto doska, ef nex, EOS M, hliníkový plech, bicykel rýchle uvoľnenie, arca železničnej.


( 0 Hodnotenie )

Počet