SmallRig Univerzálny Arri Umiestnenie Top rukoväť Rukoväť S 15 mm Tyči Clamp Postavený-v Chladnom Obuvi Pre Dslr Fotoaparát Klietky Rukoväti -2165

€48.95


SmallRig Arri Umiestnenie Rukoväť 2165

Kľúčové Vlastnosti:

1. Prvý Arri umiestnenie rukoväť na trhu.

2. Rukoväť dodáva sa s 15 mm tyči clamp, viac 1/4" a 3/8" závitové otvory, viac Arri umiestnenie otvorov a niektoré vstavané studenej obuvi, držiakov, čím ponúka rôzne možnosti montáže.

3. To môže byť namontovaný na fotoaparát klietky cez Arri umiestnenie kolíky a 3/8" palec skrutky umožňuje rýchle pripojiť a odpojiť.

4. Prichádza s hex kľúč na uťahovanie thumbscrew.

5. Na hornej prednej rukoväti je vstavaná anti-off pin prevencia studenej obuvi adaptér z spadnutie náhodou.

6. Rukoväť má jednoduchý a kompaktný dizajn a pohodlné uchopenie.

SmallRig Arri Umiestnenie Rukoväť 2165 je jeden kus pol-okolie rukoväť, ktoré môžu byť zamknuté cez dve Arri umiestnenie kolíky a 3/8" thumbscrew. Rukoväť má pekný a jednoduchý dizajn s pohodlné uchopenie. To prichádza s viacerými 1/4 a 3/8 závitové otvory, viac Arri umiestnenie otvorov, a niektoré vstavané studenej obuvi, držiakov, ktoré umožňujú jednoduchú montáž príslušenstva. Chladné topánky montáž na hornej prednej strane je anti-off, ktoré zabraňuje chladné topánky a príslušenstvo z spadnutie náhodou. Zabudovaný 15 mm rod svorkou umožňuje pripojenie mikrofónu mount, EVF mount, atď. Je tiež prichádza s hex kľúč na uťahovanie palec skrutku. Napokon, vhodný pre montáž na vrchole a stranách DSLR fotoaparátu klietky, rukoväť robí ručné fotografovanie možné.

Autor: Yetta Biela

Kompatibilita:

DSLR Fotoaparát Klietky: 、 、 、 、 、 、 、

Balenie obsahuje:

1xArri Umiestnenie Rukoväť

Rozmery produktu: 124 x 24,5 x 68mm

Hmotnosť výrobku: 172 g

Package Hmotnosť: 209g

Materiál: Hliníková zliatina / nerez

Štítky: klietka smallrig, arri rosett, smallrig dreva najvyššie rukoväť, Fotoaparát Klip, panasonic s1, a7s3, a7c, rám malú plošinu, 15 mm hub, prút smallrig.


( 2 Hodnotenie )

Počet