Ručne tkaná Bavlna Bielizeň Macrame Rastlín Vešiak kvetináče Držiteľ Kvetináč Visí Kôš na Stenu, Dekorácie, Záhradné Náradie

€3.31


Záhradnícke a ekologizácie rastlinnej rack kvetináče čistý vrecku konopné lano visí kôš vnútorné a vonkajšie háčik dekorácie

Funkcie:

-Čipky rastlín podpora je vyrobený z prírodnej bavlny lano a borovicové drevo rám, s výtvarné spracovanie a fyzická odolnosť. Jednoduchý a praktický dizajn robí svoje domáce dekorácie jemnejšie.

-Tento jednoduchý háčik má viaceré funkcie, ako je úspora priestoru a domáce dekorácie. Môžu prispôsobiť väčšej nádoby alebo zásobníky, sklenené alebo drevené misy. Celkový vzhľad tohto výrobku bude líšiť v závislosti na type nádoby používané. Poskytuje krásny spôsob, ako zobraziť vašu rastliny, zvýraznite svoju zelenú, a začleniť českého do svojho domova.

-Tento robustný vnútorný kvetináč postaviť môže byť zavesený na vaše okná, terasové dvere, záves rod, domov alebo verandu. Vhodný pre vnútorné a vonkajšie použitie. Je vhodné zavesiť zo stropu hák alebo zavesiť na stenu, ako stene visí.

-K dispozícii v 3 veľkostiach, 90cm/35.43 palcov, 105 cm/41.33 palcov, 122/48.03 palcov, vrátane strapce. Tam je chyba, 1-2 cm v návode merania. (V kvetináčoch alebo rastliny nie sú v balení).

-Je veľmi vhodné na Vianoce/svadba/narodeninovej party, dekoráciu cestu alebo vnútorné. Tento strapec rastlín háčik je výborný a praktický darček pre milovníkov rastlín, a môže zobraziť rastliny a kdekoľvek!

Špecifikácia:

Materiál:konope

Remeselné : ručne vyrobené

Veľkosť:90 cm/35.43 v, 105 cm/41.33 v, 122/48.03 v

Hmotnosť: 90 cm(35 g),105 cm(39g),122(43 g)

Package Zahrnuté:

1 * kvetináče net

Poznámka:

1. Prosím, aby 0.5-1 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

2. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: bonsai, bonsai rose, macram stenu, jardin, vzduch rastlín tillandsia, hrniec, perlové visí kôš, japonsko scenérie, dekoratívne prútené koše viečka, ratanový košík.


( 0 Hodnotenie )

Počet