4Pcs Bankovanie, Vákuové Nádoby Proti Celulitíde Prísavky Masáž, Telo Masáž, Terapiu Čínskej Terapie, Detoxikácie Zdravotnej Starostlivosti Hot

€7.35


Funkcie:

1.Prostredníctvom bankovanie, môžete zlepšenie krvného obehu, podporovať metabolizmus a zlepšujú imunitu. 2.Šetrné k životnému prostrediu materiál silica gel, žiadne zlé stimulácia pokožky. 3.Lieči ochorenia, bez užívania liekov a užívateľ môže zbaviť vedľajší účinok. 4.Cupping môžete nastaviť formulár do negatívny tlak na lokálne kožné cez vákuum vo vnútri pohára na stimuláciu acupoints na povrchu tela, a potom prenášajú na celé telo, na dosiahnutie funkcie. 5.Technológia je bezpečné a spoľahlivé, liečenie chorôb bez infekcie a bolesti.

Špecifikácie:

Materiál: silikón/guma(voliteľné) Farba: Modrá Množstvo: 4pcs Veľkosť balenia: 13 * 10 * 10 cm / 5.1 * 3.9 * 3.9 v

Poznámka:

Krása je odporúčané používať silikónové modely, ktoré sú pomerne mäkké. Gumené modely sú relatívne pevný, vhodný pre bankovanie.

Package Zahrnuté:

4 * Bankovanie Pohár

Silikónové Typ:

Rubeer Typ:

Štítky: staroveké bankovanie, tvár sklo vákuové pohár, mens bankovanie, vákuové, čínska masáž, cellulit vákuum, therapi, fgn vákuové pohár, muž bankovanie, výkon vákuové prísavky, späť massag.


( 1 Hodnotenie )

Počet