Módne Dámske Falošné Golier Faux Turtleneck Krku Dickey False Mock Blúzka Polovicu Hornej Golier Krku Kryt turtleneck sveter Golier

€3.09


Set Zahŕňa : 1Pc Falošné Golier

Stav : Nové, bez menovky

Materiál : Bavlna

Farba : Multicolor(ako obrázky zobraziť)

Funkcie :

Odnímateľný dickey golier blúzka pol falošné golier pre ženy a dievčatá, jednoduché a ľahko zápas s váš ležérne oblečenie.

Korytnačka krku ukrytá vo vnútri kabát, sveter, alebo sveter, aby sa vaše krku a hrudníka teplé, ľahké dať na a vzlietnuť.

Vyrobené z kvalitnej bavlny, príjemné na dotyk a mäkké na nosenie, ľahký, ľahko umývateľné a nebude slabnúť, odolné na použitie.

Univerzálny falošné golier je dobré, dekorácie pre svetre, šaty, uniformy, plášte a iné oblečenie, aby to vyzeralo formálne.

Štandardná veľkosť výstrihu sa hodí pre väčšinu blúzky, nájdete veľkosť nižšie pred objednaním, ručné umývanie odporúča, stroj umývateľný.

Jedna Veľkosť Vyhovuje Najviac :

Typ: Výstrihu obvod cca. 32-42cm/12.5-16.5 palca, Ramenného šírka cca. 31 cm/12.0 palec, Dĺžka cca. 24 cm/9.0 palec

Typ B: Výstrihu obvod cca. 36-56 cm/14.0-22.0 palca, Ramenného šírka cca. 41 cm/16.0 palec, Dĺžka cca. 21 cm/8.0 palec

Priateľské Tipy: veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania. Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.

Štítky: móda jumper, motýľ kravatu, golier odpojte, 100 akryl sveter, sweartshirt, lady sweter, blúzka tvár, ryby swinger, hnedé šifón, kniting čipky golier.


( 4 Hodnotenie )

Počet