MOTOPOWER MP0515A 12V autobatérie Tester Automobilový 100-2000 CCA Akumulátora Tester Auto Naštartovaní a Plnenie Test Systému Skenovania

€29.76


Odporúčané Produkty

MOTOPOWER MP0515A 12V autobatérie Tester Automobilový 100-2000 CCA Akumulátora Tester Auto Naštartovaní a Plnenie Test Systému Kontroly Nástroj, Digitálny Batéria Alternátor Analyzer

✅【MUSÍ NÁSTROJ VO VAŠEJ GARÁŽI] vyzýva - S up-to-date testovanie technológií, poskytuje rýchle čítanie na zistenie, či je akumulátor vozidla potrebuje skok alebo výmena a aj alternátor výstup stav. Všetko, čo musíte urobiť, je len zapojiť a hrať. Ušetriť váš čas a peniaze. ✅【Stav BATÉRIE SKONTROLUJTE] vyzýva - Aplikované najnovšie testovanie algoritmu, tester prehľadá batérie a získať výsledky v priebehu niekoľkých sekúnd, vrátane Zdravotného Stavu, Stavu Nabitia, Vnútorného Odporu a Testovanie Záver (Zlý, Dobrý, Veľký). Všetky typy 12V 100-2000CCA olovené batérie môžu byť testované, vrátane Pravidelných Zaplavené, AGM Ploché Dosky, AGM Špirály, GÉL a EFB. Batérie Normy obsahuje CCA, BCI, CA, akcie marie curie, JIS, DIN, SAE, atď. ✅【NAŠTARTOVANÍ A SYSTÉM NABÍJANIA TEST] vyzýva - Test alternátor začína napätie pri naštartovaní motora zistiť, či je to slabé, alebo v normálnom stave. Skontrolujte alternátor je kontinuálny výkon, keď beží motor tak ako zistiť, či alternátor poskytuje správne napájanie batérie a elektrické rozvody. Môžete zobraziť všetky testovacie údaje v grafoch na obrazovke, vrátane všetkých mierne vlny v milisekundách. ✅【Reálnom čase Vlna View & Údajov Print] vyzýva - ak potrebujete vedieť viac informácií o vašej batérie alebo alternátor výkonu pri práci, môžete použiť Vlna view funkcie pre sledovanie v reálnom čase na výstupné krivky. To vám dáva všetky podrobné zmeny zobrazenia výstupu. Výsledky testovania môžu byť uložené a nachádza sa na obrazovke priamo. Ak chcete vytlačiť údaje, stačí pripojiť batériu tester s počítačom. ✅【3" Farebná LCD Obrazovka A 9 Podporovaný Jazyk] vyzýva - 3" Farebná LCD obrazovka (240 x 320 pixelov) je oko-príjemný a ľahko čítať. Poskytuje pohodlnejšie vizuálny zážitok pri každej inšpekcii. 9 podporovaných jazykov - angličtina, španielčina, francúzština, nemčina, taliančina, ruština, portugalčina, Čínske a poľskom jazyku.

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní

Po celom SVETE DOPRAVA ZADARMO ČÍNA POST VZDUCHU MAIL ako predvolený služby Expresnej služby poskytujeme najmä žiadosť zákazníkov. Kontaktujte nás, ak potrebujete expresné služby pred platby, budeme vypočítať prepravné náklady na vás. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. Dodacia lehota: 10-30 dní.. To sa môže líšiť na rôznych destinácií. Pozemok Sledovania: Každý pozemok má sledovacie číslo dispozícii. Pozrite si prosím podrobnejšie informácie na sledovanie on-line alebo nás kontaktujte priamo. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Jeden Rok na Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky(s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité afterreceipt). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby(a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Po prijatí položky, kontaktujte predávajúceho a to do: 14Days. Vrátenie bude daný ako: Peniaze Späť, alebo Majú nahradenie spiatočnou adresou: Kupujúci zaplatiť spiatočnou adresou. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša PO#.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Úprimne dúfam, že sa vám kontaktovať nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Ďakujem vám veľmi pekne za vašu spoluprácu! Sme radi, že sa poskytovať čo najlepšie služby a kvalitné výrobky pre vás!

Štítky: cca ca4 telefón, batéria 12v 24v tester, 12v batérie, nabíjačku do auta, motopower čierna, nabíjačka do auta mount, loď batéria 12 v, nabíjačka batérií okruhu, load tester, Nabíjačka do auta 12v, crank svietidla.


( 1 Hodnotenie )

Počet