Elektrické Iónové Styling Hairbrush Prenosné Iónové Hairbrush Ióny Vlasy Prečesať Kefou pre Narovnať Masáž Špirála Styling Hairbrush Spp

€7.53


Elektrické Iónové Styling Hairbrush Prenosné Iónové Hairbrush Ióny Vlasy Prečesať Kefou pre Narovnať Masáž Špirála Styling Hairbrush Spp

Funkcie: GENERÁTOR IÓNOV : Narovnávanie vlasov kefa s manželskou Iónový generátor uvoľňuje viac záporných iónov na zníženie štiepeniu a knotting, dať vaše vlasy hladké, hodvábne, prirodzený vzhľad. Viac ploché, "spálené vlasy" vzhľad. VIBROVAŤ A MASÁŽ : Keď aktivujete vibrovanie prepínač, špirála bude vibrovať masáž a uvoľniť negatívne ióny v rovnakom čase, česanie vlasov, zatiaľ čo podpora hlave, krvný obeh, aby ste pocit, že ste stále masáž hlavy, pri pridávaní hlasitosti na vaše vlasy. KOLO KONIEC TIP A ZHORA ŠTETEC : kolo koniec tip zabráni pokožku pred poškodením a zhora kefa umožňuje kefka na postupujte cez hlavu tvar. PRENOSNÉ A KOMPAKTNÉ : kefa je kompaktný, ľahký a prenosný nosiť kdekoľvek. Môžete ho použiť kedykoľvek a kdekoľvek s batériou. Je ľahko odnímateľný vyčistiť a uložiť. JEDNODUCHÉ POUŽITIE : Stačí zapnúť spínač. Negatívne ióny sa bude aktívne prepustený z štetec. Umývať si vlasy z hlavy na vlasy tip ticho a opakujte podľa toho. Po použití VYPNITE prepínač. OVEĽA ZDRAVŠIE : vždy keď hrebeňom, ste sa stretli ióny, ktoré eliminujú frizz, lock-in vody kondicionér a zlepšiť vlasy kvality. Dlhodobé používanie môže znížiť vypadávanie vlasov, zmierniť bolesti hlavy a závraty a zabezpečiť, dlhé, rovné vlasy, ktorý je zdravý.

Špecifikácie: Farba: Ružová, Čierna,Fialová Položky: Elektrické Iónové Styling Hairbrush Materiál: ABS +Nerez Veľkosť: Cca.13x 7x 5 cm /5.12 X 2.76 X 1.97 v. Napájanie: 1.3 W 2*AAA batéria (Nie je Súčasťou)

Získajte Frizz ZADARMO Vlasy V priebehu niekoľkých Sekúnd

S "bad hair" deň s štiepeniu, frizz a statické? Je čas na vyrovnanie sa vaše vlasy ióny s týmto HAIRBRUSH. Neustále čistenie a uterák-sušenie môže pásy preč negatívne ióny z vašich vlasov a tiež vytvoriť škody. Iónové hairbrush obnovuje prirodzenú iónové zostatok vašich vlasov. Táto vlasy hrebeňom uvoľňuje záporné ióny do vašich vlasov obnoviť rovnováhu iónov a robí vaše vlasy lesklé, hladké, frizz-free, a zvládnuteľné. Negatívne ióny sú ovplyvnené tepla, čo je dôvod, prečo iónové vlasy hrebeňa je poháňaný elektrickou energiou. Je čas na nejaké lesklé, objemné lesk vlasov.

Štítky: el kefy, air štetec, , pro hairbrush, dyson dc29 výmena filtra, auto efekt, dyson v8, striedavé rc, brush make-up, podlahy mopom, auto čistenie 10.


( 0 Hodnotenie )

Počet