Topánky Biela Svetlé Topánky Prenosné Čistiaca Kefa Tenisky White Bright Obuvi Kefa Na Ochranu Životného Prostredia Doma Cleaning Tool

€3.84


Funkcia:

1、Biele topánky čistiaci prostriedok s vysokou hustotou, hubky a štetec hlavu. Môže byť použitá priamo na čistenie topánok a rýchle čistenie.

2、Po ukončení lisovania, na výstupe vody vo vnútri hubky bude vytekať na čistiaci prostriedok, a štetec hlavy môžu byť použité na čistenie obuvi, efektívne odstránenie škvŕn na povrchu hrany a topánky.

3、Bezpečné a šetrné k životnému prostrediu, zdravé a non-jedovaté, mierne a nebolí ruky, mäkké a výživu kože, proti plesniam spôsobené tým, škvrny od potu, voda zdarma opláchnite.

4、okrem žltá leštenie zástupca, topánky môžete uložiť žltnutie biele topánky a vyriešiť problém oxidačného žltnutie kože biela alebo gumy na okraji obuvi.

5、Širokú škálu aplikácií (športové topánky, členkové topánky, plátno topánky, oka, topánky, tenisky, malé topánky, atď.) všetky-kolo čistenie a údržbu, čistenie naraz.

Parametre:

Veľkosť (cca.): 4*3.5*15.5 cm/1.57*1.38*6.10 v.; kefa, hlava priemer: 3 cm/1.18 v.

Zloženie: aktívny agent, bieliaci prostriedok

Špecifikácie: 100 ML / fľaša.

Prevádzková metóda:

1: Pripravte si všetky nástroje (čisté topánky, čistiaci prostriedok a na čistenie bielizne).

2: Shake kvapaliny pred použitím a otvorte fľašu spp. Na čistiaci roztok nie je obmedzená na čistenie biele topánky.

3: Najprv vyčistiť nečistoty na povrchu obuvi.

4: Po vyčistení nečistoty na horný povrch obuvi, utrite povrch topánky s mäkkou handričkou.

5: Dajte vyčistiť topánky na chladnom mieste a nechajte ich uschnúť.

Poznámky:

1. Prosím, skúste malej ploche po prvé, po vzduchu je sušené, nie je zlý jav, a to môže byť použitý vo veľkom priestore.

2. Platné pre športové topánky, plátno topánky biele časti, textílie PU kožené plátno topánky, gumová obuv, kožené topánky môžu byť použité, ale nie je vhodné pre semiš, hladké lakovanej kože.

3. Pamätajte si, nie je, aby deti dotyk, vyvarujte sa potravín.

4.Teplé Tip: Oxidácii žltnutiu a farbenie nemôže byť vyčistené.

Štítky: veľké deti nechty veľa, boxer chlapci mcqueen, brigmton 801 skate, braceley zlatých chlapcov, bluetooth ms 216bt, veľké dieťa base tričko, čierne nohavice detské, rada prepínač ne555, aktovka 15x15 cm.


( 0 Hodnotenie )

Počet