Austrália Glukosamín Sulfát 1500 mg 180tablets Znížiť Mierne Artritída, Bolesti Svalov Zdravej Chrupavky Pohyblivosť Kĺbov Flexibilita

€32.92


Glukosamín je prirodzene produkovaný v tele a je kľúčovou zložkou chrupavky, ktoré je potrebné pre normálne funkcie kĺbov. Pričom glukosamín ako doplnok sa ukázalo byť rovnako účinný ako bolesť lieky pre dlhodobú úľavu od príznakov spojených s osteoartrózou. Blackmores Glukosamín Sulfát 1500 one-a-day bol špeciálne vyvinutý s najviac vedecky overené forme glukosamín účinne zmierniť bolesti osteoartrózy v ľahko prehltnúť vanilka tablet. Blackmores Glukosamín Sulfát 1500 one-a-day napomáha: - Zmiernenie bolesti spôsobené osteoartrózy - Zvýšenie pohyblivosti kĺbov a znižuje stuhnutosť kĺbov spojené s osteoartrózou - Znížiť opotrebovanie chrupavky - Pomaly poškodenie kĺbov pri osteoartróze zloženie Aktívne Zložky jednu tabletu: Glukosamín sulfát chlorid sodný komplex 1,9 g (1884 mg) Ekvivalent glukosamín sulfát 1,5 g (1500 mg) Č pridané kvasnice, lepok, pšenicu, mliečne deriváty, konzervačné látky, umelé Pokynov Dospelých - Prijať 1 ľahko prehĺtať tablety denne s jedlom, alebo ako profesionálne predpísané. Deti do 12 rokov - Len ako profesionálne predpísané. Ak príznaky pretrvávajú vidieť váš zdravotnícky pracovník. Odvodené z morských plodov. Neodporúča sa pre ľudí s plodmi mora alergie. Obsahuje cca. 149 mg sodíka na dennej dávky.

Štítky: retinol, bolesť kolena, bolesť, vápnik, chondroitín, žena zdravá, bolesti kĺbov, arthriti, stĺpec zdravé, ostriež zdravé.


( 1 Hodnotenie )

Počet