Originál Nový Zéland Comvita Manuka Med UMF5+ MGO83+ 1000 g pre Tráviaceho a Imunitného Zdravia Dýchacích ciest Kašeľ Bolesť Hrdla

€66.91


VÁŠ SPRIEVODCA UMF™ MANUKA MED

UMF™ je zlatý štandard v triedenie metód a je podporená Nový Zéland vláde alebo jej overovania kvality a účinnosti.

MANUKA MED RATINGOVÉ SYSTÉMY

Existujú rôzne triedenie systémy a vyznamenania, ktoré existujú v súčasnosti na trhu, ale najdôležitejšie tesnenie hľadať, je UMF™, kvalitné známka, identifikácia prírodných, rýdze Manuka Med. Počet predstavuje tri jedinečné podpis zlúčeniny, ktoré zabezpečiť čistotu a kvalitu:

Methylglyoxalu (MGO) je zložené predovšetkým zodpovedný za antibakteriálne majetku Manuka Med a formy základe UMF™ systému triedenia.

Leptosperin sa nachádza v nektár z manuka kvety a je najnáročnejších charakteristické rozlišovať Manuka Med z iných med typy.

Hydroxymethylfurfural je tiež nájdený v nektár z manuka kvety a konvertuje do MGO raz včiel zbierať nektár a premeniť ho medom.

CERTIFIKOVANÉ UMF 5+ (MGO 83+) Verejné Surové Manuka Med

pochádza z nektár Manuka kvet v nedotknutých lesoch Nový Zéland. Comvita Manuka Med je Surové, Divoké, Unpasteurized, Non-GMO Projektu Overiť, Halal, Kóšer, a Certifikované Lepok-Zdarma.

Zlatým ŠTANDARDOM Každej šarže Comvita Manuka Med je nezávisle testovaný a certifikovaný UMF Med Združenia. Len UMF opatrenia tri podpis zlúčeniny (Leptosperin, DHA, a MGO – kľúč antibakteriálne marker) nachádza sa v originálne, monofloral Manuka Med.

NIE VŠETKY MANUKA JE ROVNÉ Mnoho iných populárnych Manuka produkty bez UMF certifikácie sú značkové samostatne vytvorené podmienky, ako je "Faktory", "Bio-Aktívny", alebo "Aktívny". Tieto nedostatok merateľné normy zabezpečujúce Manuka je kvalita, čistota, pravosti, a hodnota.

Vlastnosti a POUŽÍVA Manuka Med je jedným z prírody mocné divy. Obsahuje jedinečnú škálu užitočných oligosacharidy a prebiotiká, aminokyseliny, polyphenolic a iné rastlinná zlúčeniny. Delicicious a creamed k dokonalosti, si pridáte do svojej čaj, ovsené vločky, jogurt, smoothie, alebo jednoducho tým, lyžicu. Skvelé ako ráno wellness rituál, pred tréningom prírodný zdroj energie, alebo ako DIY rozjasnenie pokožky facemask!

NOVÝ ZÉLAND #1 UMF™ MANUKA MED ZNAČKY

Včelárstve Od roku 1974, Comvita tiež dodáva zdravotnícke-grade (sterilizované, vysoká UMF) Manuka Med, ktorý sa podáva lokálne pre svoje antibakteriálne vlastnosti na liečbu rán a popálenín v nemocnici a starostlivosti o rany kliniky.

Funkcie

Manuka Med je známy na podporu tráviaceho a imunitného zdravie a pomáhajú upokojiť kašeľ a bolesť hrdla.

VEDELI STE, ŽE? Comvita dodávky zdravotníckych triedy (sterilizované, vysoká UMF™) Manuka Med, ktorý sa podáva lokálne pre svoje antibakteriálne vlastnosti na liečbu rán a popálenín v nemocnici a starostlivosti o rany kliniky.

COMVITA DEDIČSTVA Od skromných začiatkov v roku 1974, a teraz s viac ako štyri desaťročia zdokonaľovať naše včelie plavidlá, sme hrdí na to byť dôveryhodné lídrom v Manuka Med. Máme viac ako 40.000 včelstiev a sú odhodlaní pestovanie vzťahov s našimi včelárov. Dáme späť do spoločenstva cez Stromy pre Včely research program a mnoho iných udržateľnosť iniciatívy.

Všetky UMF™ Manuka Med výrobcovia musia mať teraz toto vyhlásenie na ich labels: Na UMF™ systému triedenia appraises prírodné značky nájsť v Manuka med, a zaisťuje čistotu a kvalitu. Pokyny Pridať Manuka na váš čaj, prípitok, jogurt alebo krémov. Užite si lyžicu ráno alebo pred tréningom. Aby Manuka súčasťou vášho denného krásy rutina.

UPOZORNENIE: Nie je vhodný pre deti do veku jedného roka.

SKLADOVANIE: Prosím uložiť kolmo pod 77 stupňov Fahrenheita (25 ° C).

Štítky: respiračný systém, med manuka, kašeľ patch, ug ženy, maska dýchacích ciest, včelieho medu, beekeep, zéland, telo a tvár peeling, boot ug.


( 1 Hodnotenie )

Počet