ER11 collets 3.175 mm 4 mm 6 mm 1/8" CNC Router frézovanie gravírovanie Chuck sústruh nástroj +1pc ER11A Matica pre uchytenie podržte tlačidlo vretena

€7.04


3ks ER11 Presnosť Collet +1pc ER11A MATICA Vretena Chuck Nastaviť CNC Router Gravírovanie Frézovanie Dreva Sústruh Nástroj & Workholding Položka Opis: Pre CNC Router Model: ER11(3.175 mm, 4 mm, 6 mm)+ ER11A MATICA Uchytenie Rozsah: 3.175 mm, 4 mm, 6 mm Cena za 3ks ER11 Collet +1pc ER11A Matica Poštovné a balné: Objednávky sú spravidla dodávané v rovnaký deň po obdržaní úplného zaplatenia. Sme odoslanie objednávky Poštou s sledovacie číslo. Ak potrebujete Expresná Doprava prosím, oznámi prostredníctvom Správy. Všetky balíky sú spolu s Sledovacie číslo. Medzinárodná Doprava trvá zvyčajne 15-60 dni, v závislosti od vašej krajiny umiestnenia a Zvyky vo vašej krajine nejaký čas trvať príliš. Vracia: kontaktujte nás, ak chcete vrátiť nič. Vráti sú akceptované len v prípade, že položka je v novom stave a v pôvodnom balení. Náhrady sú vyrobené, akonáhle sa tovar je vrátený. Neponúkame náhrady pre vrátenie poplatky za doručenie. Ohlasy: odchádzame automatické pozitívnu spätnú väzbu, po obdržaní jedného z vás. Aplikácia: Sme úprimní, vážne a rešpekt, pretože pracujeme na podnikanie, ktorej hodnoty čestnosti a profesionalite od svojich zákazníkov. Prosím, uistite sa, že kúpiť špeciálne diely pre budúcnosť, aby sa predišlo nedorozumeniam a prípadným nepríjemnostiam. Sme žehnaj vaše podnikanie. Ďakujeme za Vašu Podporu.

Štítky: ego sústružnícke nástroje, 2 vretena, micro sústruh kovov, collet er11, cnc router, 3018 cnc, cnc tailstock, veľké cnc vretena, cnc, pešej vzdialenosti od širokej škály.


( 2 Hodnotenie )

Počet