30L Pulitore Ad Ultrasuoni Displej Digitale Ultrasuoni Bagno Ultrasuoni Dispositivo Con Časovač Digitale 30L

€192.03


Popis Produktu

V ultrazvukový čistič je mikroprocesorom riadený prístroj, ktorý používa ultrazvukové alebo vysokofrekvenčné zvukové vlny na čistenie šperkov a iných jemné položky. Ultrazvukové čistenie je založené na kavitačný efekt spôsobený vysokofrekvenčné ultrazvukové vlny vibračných signálov v tekutiny. Mikroskopické bublinky, ktoré rozšíria a rýchlo sa zbaliť spôsobiť kavitácie, ktorá vytvára účinné čistenie akcie na povrchu objektu čistí. Okrem toho, bubliny, ktoré sú dostatočne malé, aby sa preniknúť aj mikroskopické trhliny, čistenie nich dôkladne a dôsledne.

Vysoká účinnosť šetrí čistiaci prostriedok, tepelná energia, pracoviska a práce!

Štyri sady vstavaný výkonný prevodníky môžu posilniť ultrazvukové energie a robiť vynikajúce čistiace výsledky. To je využitie digitálnych program v ultrazvukový čistič na ovládanie jednotky, podľa množstva a stavu položiek, ktoré majú byť vyčistené zvoliť pracovný čas cyklu. Ako výsledok, je to pohodlnejšie a efektívnejšie ako ručné umývanie, parné čističe, vysokotlakové prúd vody čistenie alebo iné stroje. Rozšírené Kartáčovaný Nerez Čistenie Nádrže, aby sa zabránilo korózii vode odolnosť a udržať nádrž hľadá vždy nové.

(Na porovnanie, bežné nehrdzavejúcej ocele čistenie nádrže budú špinavé žlté korózii vody škvrna na povrchu po dlhšom čase používania, a to je ťažké byť odstránené.)

Technické Parametre

Model objem Nádrže Vykurovacieho Výkonu Ultrazvukové Energie Nastavenie Času Nastavenie Teploty JPS - 08 1.3 L 50W 60W 1 - 30 minút 0-80 stupňov Celzia JPS-10A 2 L 50W 60W 1 - 30 minút 0-80 stupňov Celzia JPS-20A 6L 200W hz 180w 1 - 30 minút 0-80 stupňov Celzia JPS-20A 3L 100W 120W 1 - 30 minút 0-80 stupňov Celzia JPS-40A 10 L 250W 240W 1 - 30 minút 0-80 stupňov Celzia JPS-60A 15 L 400W 360W 1 - 30 minút 0-80 stupňov Celzia JPS-80A 22 L 600W 480W 1 - 30 minút 0-80 stupňov Celzia JPS-100A 30L 500W 600W 1 - 30 minút 0-80 stupňov Celzia

Použitie: Profesionálne Použitie: Lekárske a Dentálne Kliniky, Tetovanie Obchody, Vedeckých Pracovísk a Golfové Kluby. Jewelers, Optikov, Hodinárov, Starožitnosťami a Elektroniky Workshopy atď. Osobné alebo Domáce Použitie: Šperky: Náušnice, Náhrdelníky, Prstene, Náramky a Diamanty. Okuliare a Hodinky: Okuliare, slnečné Okuliare, Optické Šošovky, Kontaktné Šošovky, Doplnky, Hodinky, Retiazky a Vodotesné Hodinky. Komodity: Tetovanie Zbrane a Rúry, Elektrické holiace strojčeky Hlavy, Žiletky, zubné Protézy, Hrebene a zubné kefky. Kancelárske potreby: Pero-hlavy, Tlačiareň-hlavy, Atramentové Náplne a Tesnenia. Kovové Predmety: Staroveké Mince, Odznaky, Ventily, Stroj Trysky, elektronických Komponentoch a Mechanické Časti. Kovový Riad: Vidličky, Nože, Lyžice a Iné Malé Silverwares atď.

Ponúka Vysokú účinnosť čistenia pre malinký škvrnu častice. Odolná konštrukcia z nerezovej ocele. Ultrazvukové čistenie a kúrenie môžu pracovať súčasne. Ideálny pre čistenie longhole, finedraw a útulku kus časť alebo obrobku, nie je potrebné dotýkať sa čistiacu kvapalinu podľa vašich rukách. Veľký digitálny časovač a zobrazenie teploty na presné umývanie čas a reguláciu teploty. CE, FCC a RoHS Schválené. Vstavaný Výkonný Snímač môže posilniť ultrazvukové energie a robiť vynikajúce čistiace výsledky. Z nehrdzavejúcej ocele čistenie držiak na čistenie a niektoré malé objekty, ktoré potrebujú menej trenia, môže znížiť trenie medzi malé objekty a nádrže. Z nehrdzavejúcej ocele tesne priliehajúce veko s rukoväťou, aby sa zabránilo vody tepla z difúzne. Odvod tepla otvory k dispozícii Používajte len vodu z vodovodu na všeobecné čistenie, môžete tiež pridať asi 5-10 ml čistiaceho prostriedku do vody, s cieľom posilniť umývanie výsledok, keď je to potrebné. Uložiť na čistenie rozpúšťadlá, tepelná energia, pracoviska a práce. Viac pohodlné a efektívne ako ručné umývanie, parné čističe, vysokotlakové prúd vody čistenie alebo iné stroje! Špecifikácie objem Nádrže:1.3 L, 2 L, 3 L, 6L, 10 L, 15 L, 22 L, 30 L Nastavenie Času: 1 - 30 minút Nastavenie Teploty: 0-80 ° C Obsah balenia 1x Digitálny Ultrazvukový Čistič 1x Čistenie Držiak 1x Návod na obsluhu Láskavo Upozornenie: 1,3 L ultrazvukový čistič nemá čistenie koša. Ďakujeme, že ste si vybrali VEVOR STROJ!

Prečo Nakupovať U Nás? Pomôžeme vám vybrať tú správnu stlačte pre vaše potreby. Diskontné ceny a doprava zdarma na mnoho modelov! Veľké zásoby pripravené na lodi, obyčajne rovnaký deň! (M-F). Najspoľahlivejšie, najlepšie postavený, vedúci výroby tepla, stroje na tlač. Továreň priamo,najnižšia cena za vás . Upgrade/Obchod-V Programe. Aj obchod medzi značiek! 2years záruka na všetky machies.

Môžeme poskytnúť najlepšie spôsoby dopravy pre svoje pozemky.

1.Pre Ázia zákazníkov,sme spolupracovali doprava agent, ktorý 5~8 pracovných dní na ceste.

2.Pre európskych zákazníkov,poskytujeme NAJNIŽŠIE ceny a NAJRÝCHLEJŠIE služby s 2~8 pracovných dní od EÚ skladu.

Štítky: 4040 laser, engrav machin, co2 laser machin, co2 fréza, 60w, co2 laser, 50w co2 laser, laser vevor, 40w co2 laser, sústruhy, sústružnícke obrábacie, late.


( 0 Hodnotenie )

Počet