50Pcs Umelého Hodvábu Dahlia Kvety Hláv, Svadobné, Kvetinové Dekorácie Vianočné Kvety DIY Falošné Kvet Skutočný Dotyk EU3

€12.74


Položky : Kyunovia 50Pcs Umelého Hodvábu Dahlia Kvety Hláv, Svadobné, Kvetinové Dekorácie Vianočné Kvety DIY Falošné Kvet Skutočný Dotyk EU3 .......................................................... ............................................. Materiál : Tkanina lístkov ,Kmeňa vyrobené plastové ....................................................................................................... Rozmery : Priemer cca 14 CM ......................................................................................................... Balík Obsahuje : 50 ks (prosím, neváhajte a kontaktujte nás pre bulk kúpiť & expresná doprava) ................................................................................................................................................................... Farba : 5 farieb ako obrázky znázorňujú ......................................................................................................... Použitia : Skvelé na použitie v samostatné sedenie alebo znížiť na rozdiel pre vrchol alebo kyticu výplň. Ideálny pre umiestnenie do vázy, výplň centerpieces alebo doma svadobné dekorácie. Tieto štýlové rastliny sú veľmi elegantné, vhodné pre mnoho moderných domov štýly. Sa vzťahuje aj na mall dekorácie, fotografovanie, rekvizity, luxusné hotely, kaviarne a bazény a rekreačné centrum, aby na...

Použitie Príležitostiach:

Platby

1.Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Zásielky

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

O Spätnú Väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

2311448319515467 Môžete tiež rád tieto položky USA $ 1.89 /kus USA $ 3.58 /kus USA $ 19.41 /kus USA $ 3.70 /kus USA $ 4.00 /kus USA $ 4.90 /kus USA $ 1.39 /kus USA $ 14.38 /ks 5,00 usd /kus USA $ 1.99 /kus USA $ 3.15 /kus USA $ 2.68 /kus

Štítky: dekor kvet stenu, kvet skutočný dotyk, Dahlia kvet, prípad pre vivo y85, sim karta tracker, dahlia rastlín, skutočný dotyk, dahlia, moss králik, umelý kvet real.


( 0 Hodnotenie )

Počet