Vysoká Temp Mini 20W Mini Taveniny Lepidlo Zbraň s 10 Ks 7 mm 180 mm Lepidlo Držať Elektrické Teplo, Teplota Nástroj

€3.14


Vhodné pre 7MM priemer lepidlo palice, táto pásiky 7mm

Názov produktu: taveniny lepidlo zbraň

Výrobok balenie: blister balenie

Hmotnosť výrobku: 130 gramov

Veľkosť produktu: dĺžka 13.5* šírka 11*2 cm

Veľkosť balenia: dĺžka 19.5* šírka 15.5*6 cm

Balenie počet: 24 ks / box na 96 ks / kus

Celá veľkosť: 42*40.5*66 cm

[Platné] Hračka modely, umelé kvety, Vianočné stromčeky, dekorácie, kovových výrobkov, výrobkov z dreva, kartónu, lepenie dosiek s elektronickými obvodmi, atď...

[Špecifikácia] zbraň, dĺžka 120 mm (použiť jemné lepiace tyčinky s priemerom 7-7.5 mm)

[Funkcie]

[color] sapphire blue

1. Tento produkt používa high-tech keramiky PTC thermistor ako vykurovacieho telesa, a kúrenie rýchlosť je rýchly. V PTC thermistor je automaticky termostaticky, a teplota nestúpa, keď ju zdvihne, aby prevádzková teplota lepidla držať, ktoré môžu zabrániť škody spôsobené kúrenie telo lepidlo zbraň, šetrenie energie a dosiahnutie účelu predlžuje životnosť.

2. Elektrické izolačné pevnosť tento produkt nie je členenie, keď energiu na 3750V/min. To môže byť používané bežne v AC alebo DC napájanie medzi 100V a 240V. To nie je obmedzená napätia výkyvy. Vstavaný bezpečnostný termostat je bezpečnejšie používať.

[Návod]

1. Táto séria výrobky môžu byť použité s pásy s priemerom 7-7.5 mm.

2. Vložte pásy od konca lepidlo zbraň, odoslať ju na sude, a pripojte ho na 5-8 minút. Spúšť môžu byť použité na vysunúť sol a ovládať množstvo lepidla.

3. V procese používať, ak nie je možné použiť jeden pás v čase, pás nemusí byť vyradená. Môžete ju pripojte napájanie pre 5-8 minút a používať ho priamo.

Štítky: lepidlo hot zbraň, lepidlo zbraň mini, zbraň kremíka, topiť, ramenné zásob, lepidlo, lepidlo zbraň, lepidlo zbraň držať zlato, pištoľ hračka, skrutka zbraň nastaviť.


( 4 Hodnotenie )

Počet