Vytlačené Gymnastické Dospelé Samice Tanec Základné Balet Trikot pre Dievčatá, 3/4 Rukáv Profesionálne Tanečné Nosiť Baletné Šaty Školenia

€18.18


Názov Produktu

Vytlačené Gymnastické Dospelé Samice Tanec Základné Balet Trikot pre Dievčatá, 3/4 Rukáv Profesionálne Tanečné Nosiť Baletné

Školenia Šaty

Materiál

86%Nylon+14%Spandex

Farba

1 prevedeniach:Šedá, Modrá (85-98% Podobné obrázky , ale tam bude málo farebný rozdiel z dôvodu

na rôznych monitoroch a svetlá)

Veľkosť

M,L,XL,XXL

Poštovné Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Poznámka

Tento odkaz obsahovať iba trikot,neobsahujú ďalšie príslušenstvo,vďaka

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžete sledovať môj pozemok? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: http://global.cainiao.com(skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti,prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nepôjde na náš účet.

Štítky: balet trikot žena, gk gymnastika oblečenie, danc trikot, balet tutu praxi, doplnky pre dospelých, baletné šaty pre dievča, unitard ženy, balet topánky muž, tanečné oblečenie pre ženy, trikot žena.


( 2 Hodnotenie )

Počet