Queshark 2021 Nový Dizajn Polarizované Športové slnečné Okuliare Pre Mužov, Ženy, jazda na Bicykli Beží Rybolovu, Jazdy na Golf 4 HD Objektív, Výmenné

€12.43


Queshark Polarizované Športové slnečné Okuliare s 4 Vymeniteľné Šošovky pre Mužov, Ženy, jazda na Bicykli Beží Jazdy Rybolov, Golf, Baseball Okuliare QE0049

ŠTYRI VYMENITEĽNÉ ŠOŠOVKY - Všetky šošovky sú so 100% UV400 ochrana povlak, bloky, 100% škodlivého UVA & UVB Lúče. Obnoviť true color, eliminovať odráža svetlo a rozptýlené svetlo,aby scenérie viac jasné a mäkké a chrániť oči dokonale.

MÄKKÉ NASTAVITEĽNÉ GUMENÉ NOSEPAD,nos podložky je nastaviteľná,vhodná pre rôzne veľkosti nosy.Mäkké silikónové krytie,Nech nosom pocit comfortalbe pri nosení Queshark športové slnečné okuliare pre cykloturistiku, bežecké rybolov, golf a tak ďalej.

STRES ODOLNÝ TR90 RÁM,aktívny životný štýl znamená, že vaše okuliare budú musieť byť tvrdý a robustný dosť stretnúť na čokoľvek, čo výzvy hodiť na neho. Špeciálne navrhnutý Stres Odolný TR90 Rám môže stretnúť, čo si naservírovať a viac.

JASNÉ, SUPERĽAHKÉ, ŠTÝLOVÉ A ODOLNÉ - Cool Nový dizajn rámu umožňuje jasné nižšie zorné pole. Ľahký dizajn je ideálny pre motocyklové a cyklistické bicykli, jazdy, beh, rybolov, závodné, lyžovanie, horolezectvo, trekking, alebo iné outdoorové aktivity. Polykarbonátové šošovky sú nárazom, poškriabaniu odolné, trvanlivé a nerozbitný.

ŽIVOTNOSŤ ROZBITIE ZÁRUKA NA RÁM - Rámy a šošovky sú nerozbitné za žiadne riziko nákupu. V prípade akýchkoľvek rozbité problém sa stane, obráťte sa na predajcu Queshark bez váhania problém vyriešiť, kým spokojnosť. Queshark poskytuje celoživotnú po predaj servis pre všetky Queshark produkty.

Štítky: rayban okuliare ci, Golf, dackor, 90 max, lacoste okuliare 2020, jazda na bicykli slnečné polar, cubrebotas ciclismo, le športové slnečné okuliare, silikónové guličky v penise, deemount cyklistické okuliare.


( 2 Hodnotenie )

Počet