LED Svietiace Okuliare Futuristické Elektronické Clonu Okuliare Light Up Okuliare Prop pre Halloween Festival výkonné LED Okuliare

€9.54


Odrážky:

1、Dostať Upozornenie: Chcete vystúpiť z davu? Trasenie tieto žiariace tiene v kluby, kaviarne, party, koncerty alebo blúzni. To je určite oko-lov produkt, ktorý bude upriamiť pozornosť na celebrity štýle chcete, aby vaše ďalšie udalosti, párty, karneval alebo klubu.

2、náročné Použitie: okuliare sú vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, aby ich poškriabaniu-odolný a taktiež má vysokú odolnosť voči rozbitiu. Žiadne káble! Na rozdiel od väčšiny svetelné okuliare, ktoré používajú EL drôt na priestorového rámu a použiť hlučnom káblové batériu, tento set je úplne bezdrôtové a prijíma silent technológie LED. Len potrebuje dve batérie do práce.

3、Dve Led diódy na Každú Ruku: Ak chcete to najlepšie cyberpunk pozrieť, ste na správnom mieste. Umiestnenie dve Led diódy na každú ruku, je to podpora pre perfektné cyberpunk vzhľad. Led diódy sú umiestnené v tejto ceste, tak oni vyžarujú svetlo z objektívu. S infračervené rytie na okuliare, tento vynikajúci futuristický dizajn vyzerá pôsobivé pri nosení. Ideálna voľba pre mužov, alebo ženy!

4、Komfort Nosenia: Pri navrhovaní okuliare, ktoré sme prijali pohodlie ako prioritu. Nosenie akékoľvek okuliare, pohodlie je jedným z najdôležitejších častí. Preto, šošovky, ktoré majú extra polstrovanie na chrbte, a lisované nos podložky, aby ste skvelý vzhľad, bez toho, aby pohodlie.

5、Vhodné pre Všetky Príležitosti: jedinečné a krásne LED okuliare môžu byť použité pre futuristický hranie rolí, ktoré sú veľmi vhodné pre hranie rolí, večierky a festivaly, a získať ideálny cyberpunk vzhľad, oslavuje tematické strany, a dokonca aj zúčastniť hudobné koncerty. Môže byť použitý na akúkoľvek príležitosť!

Špecifikácie:

Názov: Svietiace Okuliare (Sedem Farieb)

Materiál: akryl full frame

Napájanie: 2 gombíkové batérie

Farba: stlačte spínač ak chcete zmeniť ďalšie farby

Prepnite ovládací prvok: ovládací stlačením vypínača, dlhé stlačte tlačidlo zatvoriť

Veľkosť: cca 150*180*5mm/5.91*7.09*0.20 v

Kapacita batérie: 210mAh (vymeniteľná)

Pracovný čas: o 60moja

Osvetlenie režim: farebné konštanty svetla/dýchanie/praskla blikajúce/tečúcej vody/kombinácia

Platné príležitostiach: koncerty, bary, KTV, tanec a iných zábavných podnikov

Platné ľudí: odporúča sa pre deti a dospelých nad 12 rokov

Upozornenie: Tento produkt má nízke napätie výstup, prosím vás ubezpečiť, používať!

Balenie Zahrnuté:

Svetelné okuliare *1 (vrátane 2 gombíkové batérie)

Tesnenie*4pcs

Poznámky:

1. Nie squeeze alebo sa dotknite ostré predmety, aby sa zabránilo poškodeniu a škrabancom na zrkadlovom povrchu.

2. Pri inštalácii batérie, venujte prosím pozornosť na pozitívne a negatívne smer batérie. Ak ho nepoužívate dlhú dobu, prosím, vyberte batériu.

Štítky: futuristické typ okuliare, mens clonu okuliare, zelená clonu okuliare, j500f, c2 kryt, visor led muž, vz okuliare, farba clonu, sklo žiara, led clonu.


( 1 Hodnotenie )

Počet