500PCS TZ-F0624L 1:1&2:1 lepidlo miešač na miešanie úst AB lepidlo série squre trubice FMA06-24L, dĺžka 115mm dávkovanie príslušenstvo

€90.96


F series námestie miešanie tube námestie statické miešanie trubice je lepší na základe kruhové statické miešanie trubice. Teoreticky, miešanie účinok je lepší ako kruhové miešanie trubice. Die je tvorený postupne sprostredkovanie hornej a dolnej ľavej a pravej "práce" v tvare čepele. Námestie miešanie rúry sú často používané na miešanie štrukturálne lepidlá. Oni sú high-end produkty s vysokou účinnosť, hospodárnosť a dlhú životnosť. Bežne sa používajú v opravu konštrukcie, uhoľné bane a ďalšie priemyselné odvetvia. AB s špirálovej hadice ihly úst, určený pre zmiešané AB lepidlo.

Poznámka:odporúčame kúpiť viac mix úst . Pretože ak časový interval presahuje čas vytvrdzovania lepidla, lepidlo bude liečiť v mix ústa , potom blokuje vývozu viesť k nie je možné použiť znova, tentoraz sa musí zmeniť nový mix úst.

Štítky: tz pery, tz make-up, mixér časť, tz vlajka, tz čipky, mixér hlavu, časti tz, sledujte tz, mixér spojka, čepeľ zmiešavač.


( 0 Hodnotenie )

Počet