Kostra Vkladov Halloween Dekorácie Zem , Lebky a Kostry,Lodenice Trávnik Vklad Záhrada, Cintorín Dekorácie

€12.54


Arm stávky v práci aj v držia na mieste proti akýkoľvek vietor.

Vysoká Kvalita:Vyrobené s trvanlivé a odolné voči vode plastu pre vnútorné a vonkajšie použitie, jednoduché nastavenie s plastovými stávky pre ultimate cintorín scénu.Najlepšia voľba pre Halloween tému dekorácie.

Použitie:strašidelné kostry sú ideálne pre Halloween, Trick or treat, Vianoce, veľká noc, Karneval, Kostým Strany, Značku strany, Skvelé pre Halloween, Strašidelný Dom Zobrazuje, Strašidelné Bludisko, Žarty, a Ďalšie.

Extrémne Hrozné:Jednoducho vkladu kostry kosti v trávniku a to bude vyzerať, ako keby to strašidelné duša je vznikajúcich z hrobu! Môžete predstavujú ho však máte radi, môžete dokonca scatter kostru kusov v interiéri alebo strkal z rakva alebo kufra.

Farba:Foto Farba

Materiál:plast

Veľkosť:Lebka: 20x11x15.6typ

Arm kosť: 49x3x1cm

Obsah Balenia:

2x rameno kosti

1x lebky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: taška na gitaru porovnať, lance black zbraň, black váza rukoväte, náramok kitty red, náramok kraft pvc, baul strechu auta a4b8, baul motocykel 36, batéria axon a2015, c3po červená arm tričko.


( 1 Hodnotenie )

Počet