10 Pc Zrelé Prázdne Cardboar Ryža Xuan Papiera, Maľovanie Kaligrafie Sumi-e

€16.37


Popis: 1. Množstvo: 10pcs

2. Veľkosť;33x33cm

3.Xuan paer Druhov; Shuen Xuan ryžový Papier

4.Materiál;Wingceltis kôry ,Ryža slamy,LongXu slamy

5.Vhodné pre:úradný skript Spustený skript. Čínska maľba Sumi-e

Funkcia:

Ryžový papier je tiež napísaná ako Shuen, Shuan, a väčšina v súčasnosti papier Xuan. Prísne,

väčšina ryže kniha by nemala byť nazývaný Shuan (Xuan) papiera. Len tí, papier vyrobený v Xuan regióne Jing krajiny a z materiálov rastie v danej oblasti a boli vykonané prostredníctvom špecifických procesov sú skutočne nazýva Shuan (Xuan) papiera.

xuan kniha je skutočný papier z Jing krajine známy pre svoje silné, hladký povrch, jeho schopnosť absorbovať vodu a navlhčite atramentu, a zložiť opakovane bez porušenia. To bolo široko používané v kaligrafie, maľovanie a knižné tlač.

Úvod:

Jing Kraj Xuancheng Mesto Provincie an-chuej, jedinečné kvality vody a mierne podnebie Jing Kraj v Provincie an-chuej vo východnej Číne sú dva z kľúčových zložiek v remeselnej tvorby papier Xuan, ktoré sa darí tu. Tradičný proces odovzdávané ústne cez viacero generácií a stále dodržiavať dnes pokračuje prísne ručne prostredníctvom viac ako sto krokov, ako je podrobený namáčaniu, umývanie, kvasenie, bielenie, drviče, odpočinku a rezanie - všetky, ktoré trvá viac ako dva roky,

Štítky: obyčajný prejdite papier, atrament sumi, xuan, decoupag papier, papier ryža, kaligrafia papier, sumi, zrelé papier xuan, e papiera, formy ryža.


( 1 Hodnotenie )

Počet