Fotografický Ateliér Fotografie Osvetlenie Stan Svetlo Izba Mini Box + 6pcs Pozadia Hlavné Štúdio Box 20pcs LED Hlavné Štúdio Box

€7.43


Funkcia: fotografie light box je určený pre malé položky fotografických nadšencov, crafters, umelcov, ebay predajcu, a iné on-line predajcovia, odborníkov a inzercie produktov klientom. Light box Studio umožňuje rýchle a jednoduché fotografovanie malých produktov, napríklad šperky, doplnky, hračky, hodinky, gadgety a iných položiek. S 6 pozadia, a stavať-vo svetle a USB kábel (mali by Ste sa pripraviť usb nabíjačku do elektrickej to.).

Popis:

Typ položky:Hlavné Štúdio Box

Materiál: PVC

LED Množstvo: 20pcs

Lumen: 550LM

Teplota farby: 6000-6500K

Napájanie: 5V

Výkon: 3.5 W

Rozloženom stave Veľkosť: 24.5 x 24,5 x 24,5 cm

Zložené Veľkosť: 24.5 x 24,5 x 1,5 cm

Hmotnosť: 191g

Zostaviť svoj vlastný photo studio kdekoľvek v priebehu niekoľkých minút, môžete rozvinúť tento LED light box studio a umiestniť ho na každom povrchu získať dokonalú kulisu pre malé predmety podnikania, fotografovanie, fotografovanie na produkty.

Prenosný skladací magnetický obvod štruktúra, dizajn, viac vhodné na inštaláciu a vykonávať, vstavané led svetlo, poskytovanie priemer svetlo a zabraňuje tiene a odrazy na fotografiách.

Napájanie: 5V, 1A (Nie podpora USB power výstupné napätie viac ako 5V, ako Rýchle Nabíjanie)

Balík Obsahuje:

1 x Hlavné Štúdio Box s 1 LED Pásy

1 x Soft Bag

1 x Čierna pozadia

1 x Biele pozadia

1 x Oranžová pozadia

1 x Červená pozadia

1 x Modrá pozadia

1 x Zeleného pozadia

1 x Micro USB Kábel

Poznámka:

Farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora.

Štítky: ulanzi video svetlo, pozadie fotografie, led žiarovka s statív, box fotografie, profesionálny foto svetlo, dramatické fotografie osvetlenie, led outdoor light box, led rgb yongnuo, súprava photo studio, prenosné led svetlo klepnite.


( 1 Hodnotenie )

Počet