Bude&Chuť Svadobné Topánky Nevesty Biele Ženy Vysokým Podpätkom Čipky Čerpadlá V-Golier Hodváb Luk Žena Sandále Poukázal Šaty Lete Roku 2020

€64.71


BUDE&CHUŤOU Bielej Čipky Čerpadlo s Hodváb Riband Bowknot a V-Golier, je vhodný pre nevesta a bridesmaid, šaty na svadbu.

Upozornenie: 1. Naša veľkosť je CN veľkosť. Prosím, postupujte podľa veľkosti grafu a že vaše nohy dĺžka vyberte veľkosť. 2. Upozorňujeme, že veľkosť chyba bude 1-3mm, pretože ručne. Ak vaše nohy sú úzke a tenké, prosím, zvoľte menšiu veľkosť, jeden ako zvyčajne, veľkosť,; ak vaše nohy sú tuku a široký, prosím, vybrať si väčšiu veľkosť jedného, než je obvyklé. 3. Naša veľkosť je štandardná veľkosť, prosím, zvoľte svoj normálnej veľkosti. Ak máte akékoľvek veľkosť problém, prosím, kontaktujte ma pred objednávke. Tento pár topánok je jedným z ČIPKY série v našom obchode. Farby celého pár topánok je čerstvé biele , ktoré je zriedkavé farby v našom obchode. Každý, kto pozná naše shop vie, že retro štýl našom obchode je veľmi silný, a tieto topánky sú tiež blízko k tejto štýl, keď sú navrhnuté. Čipka hornej s hodváb luk prvok pridáva niekoľko retro zobrazili kľúčové tlačidlá. A to kolokačných je neočakávane harmonické a krásne, jemné a elegantné. 7 cm vysoká päty, plus tvaru golier a ukázal prst. Perfektné nohy tvar je bez námahy meniť. Ak chcete, aby váš svadobný viac farebné a aby si čo najviac krásna nevesta.

Vezmite prosím na vedomie, že tam je priehľadný ochranný film na jediný, prosím, trhať pred chôdza, inak to bude trochu klzký. Okrem toho, farby, podrážky je len ošetrené vrstvy farby, nie je pravda, farby, podrážky. Keď ochranný film je odstránený, sprej paint môže byť roztrhané mimo spoločne. Je to normálne a nebude mať vplyv na používanie a štruktúru topánky. Vďaka za pochopenie.

Štítky: topánky a zodpovedajúce taška nastaviť 2020 dizajnér, biela čipka heeks, šaty letné ženy, blok päty, podpätok vysoký, podpätok vysoký sandál, kožené sandále, kožený obojok značky, sequines vysokým podpätkom, sandál lete ženy.


( 0 Hodnotenie )

Počet