10pcs Ant a Švába Návnady Je Vhodný pre Domácnosť, prípravky na Kontrolu Škodcov Skladu, Hotel Jedálne, Špeciálne efekty, Insekticíd

€2.19


Tipy: Tento produkt je nízka-toxické, bezpečné, zdravé, non-znečisťujúcich, silné navodenie pevnosť, vysoká príťažlivej, rozsiahle insekticídne, silné knockdown, malé dávkovanie, bez znečistenia a odolnosť voči odolnosť.

účinnosť:

1. Môže to nie je len zabiť šváby priamo, ale tiež zabrániť vajcia z násadových. Švábov majú zlé návyky. Napríklad, ak sa spoločník jej, jeden smrti bude infikovať companion, potom celé hniezdo bude napadnutý na smrť! Najmä pre nemeckú švábov!

2. Environmentálne zdravie: bez chemických rezíduí, bez znečistenia, č štipľavý zápach.

Pokyny:

1. Otvoriť obal vaku a nalejte návnadu švába, vznášať sa, alebo skryť v tieni, voda, kanál, skriňa, chladnička, drez, sporák, zásuvky, šatník, chodba, atď.

2. Každá malá taška obsahuje tri až päť bodov ak chcete zabezpečiť efektívnosť, prosím otvorte ho a po použití. Odporúča sa nahradiť ju každých sedem dní, a to dva až štyri v rade môže byť odstránená.

3. Umyte si ruky okamžite po použití, aby ich na bezpečnom mieste, a uchovávajte ich mimo dosahu detí a domácich zvierat, aby sa zabránilo náhodnému jesť!

package:

10*švába návnadu vážne

Štítky: cockroach insekticíd, cockroach jed, cockroach odrážanie, nos červený, mravec vrah, mravce hniezdo, pesticídov mravce elektrické, foc, cockroach prášok, sklad.


( 0 Hodnotenie )

Počet