Sluchadla Batérie Veľkosti 10 za Resound,Balenie 6,Žlté Karty PR70 1.4 V Typ A10 Zinok Vzduchu Batérie s Úložný Box Prípade

€3.85


【Široko Kompatibilné] vyzýva Čerstvé, Ortuť-bez batérie - vhodné pre všetky moderné načúvacie prístroje, ktoré pomocou veľkosť 10 batérií. Optimalizované pre Bezdrôtové pripojenie, Bluetooth a Pfi zariadenia. 【Safe & Odolný] vyzýva Superior bunky dizajn, ktorý odoláva opuch a úniku.Bezpečné a presné tmel aplikácia poskytuje bunky stabilitu a dlhú životnosť v extrémnych podmienkach. 【Enhanced Performance] vyzýva Ortuť Zadarmo formula s vyššie napätie pre rýchly štart-up.Poskytuje optimálny výkon,väčšiu consistenc a dlho beží čas. 【Ochrany životného prostredia] vyzýva Perforované balík umožňuje voličom byť odstránený pre pohodlný transport.Šetrné k životnému prostrediu package vyrobené z recyklovaných alebo recyklovateľných materiálov. 【Darček & Záruka] vyzýva Ako ďakujem a zadarmo darček za nákup, tam by high-grade skladovanie prípade dodáva sa s batériami.Okrem toho,poskytujeme jeden rok záruku,24-hodinová služba online,30-dňová Žiadny Dôvod Peniaze Späť Záruka,100% Riziko-Voľný Nákup Parameter:

Značka: ReSound

Napätie: 1.4 V

Kapacita: 105mAh

Použitie Čas: 5-12 dní

Priemer: 5.9 mm

Hrúbka: 3.6 mm

Čas použiteľnosti: 4 roky (Najčastejšie batérie sú vyrobené v posledných mesiac)

Package Zahrnuté:

6 x A10 Batérií.(6 kusov za kartu,1 karta za balík)

1 x High-grade Úložný Box(Dar)

1 x Ročne Záručná Karta

Štítky: gn resound, bit ph2, amd a10, sluchadla klipy, a10 telefón, minnie sluchadla, a10 6800k, žena za, batéria počuť, a50.


( 0 Hodnotenie )

Počet