ZADARMO RUSKEJ LODE Pôvodného vozňa Vozidlo, Motocykel GSM GPS Tracker Locator GT06N Reálnom Čase Sledovanie Alarm Systém + Sledovania Č.

€42.08


koniec

Quan-Band Originál Auto Vozidlo, Motocykel GSM GPS Tracker Locator GT06N Reálnom Čase Sledovanie Alarm Systém + Sledovania Č.( Nesmie Obsahovať Originálne Balenia ) GPS a Umiestnenie na Služby,monitorovanie v Reálnom čase Funkcia:

Vstavaný GPS/GSM antény .

GSM 850/900/1800/1900 Quad zlé .

GPS chipset s vysokou citlivosťou, Vysoká hustota integrácie.

Vstavaný vysoká citlivosť GPS anténa, extra silné vnímania.

Len jedna globálna vozidla zariadením, postavený v dvojlôžkových antény (GSM+GPS).

Vstavaný ON/OFF (napájanie, široký napätie vstupný rozsah.

Zabudované vibračné snímače , vykonávať vozidla inteligentný lúpež ochranu.

ACC detekcie , nahrať stav vozidla operatio.

Byť schopný pripojiť externý cutoff relé vykonávať plynu a elektriny pre.

3 špeciálne čísla pre SOS alarm a poplašné zariadenie .

Byť schopný pripojiť externý SOS alarm tlačidlo pre núdzové volanie.

Byť schopný pripojiť externý mikrofón vykonať hlasovú monitora.

Zabudovanú záložnú batériu vykonávať.

Kompatibilný s externými pripojenie zariadenia serial port (sériový port komunikácie. Špecifikácie: Napätie vstupný rozsah: 5-36 VDC

LED indikátor: Tri LED indikátor: GPS-modrá, GSM-zelená, Power-červená

Rozmery: 98.0(L)× 52.0(Š) X 15.0(H)mm

Hmotnosť: 80g

Prevádzková teplota: -25 až +70C

Prevádzková vlhkosť: 5% až 95%, nekondenzujúca

GSM: 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz

GPRS: Class12,TCP/ IP stavať v GSM Modulu

GPS: SIRF Star III

GPS Channel: 20 kanálov

Sledovanie citlivosť: -159dBm

Nadobudnutie citlivosť: -144dBm

Antény: Vstavané GSM quad band anténa, GPS vysoký zisk antény

Batéria: 500mAh

Monitorovanie rozsah: 5M

Horúci štart:

Teplý štart:

Studený štart: Obsah balenia

Hlavná Jednotka s akumulátorom

GPS Anténa

GSM Anténa

I/O Kábel

USB dátový kábel Dátový usb Kábel

9514

9514 1

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE.Normálne sme všetky použitie China post air mail s Reigister. Kupujúci je krajina, colné poplatky alebo vyrovnaní sami,Ak colné poplatky nie platiť potom sa vrátiť nemôžeme dať, aby žiadne náhrady.

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.Ruský Objednávka musí s Plným Menom .

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1.6 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo prísť with1-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.tantra-egypt.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: concox gps tracker, anti stratil xiao, krém na bradavice, tracker vehicl, d tracker x 250, solárne gps tracker, anténa tracker, tk102b, DYEGOO, krava gps.


( 0 Hodnotenie )

Počet