2020 nové čierne zlato high-end vankúš vhodný pre domáce dekorácie, vankúš sofa vankúš vankúš 45*45 cm

€2.97


Informácie O Produkte:

Názov Položky: Vankúš/Obliečok Materiál: Polyester Krátke plyšové Štýl:Horúce lisovanie Veľkosť: 45x45cm (18 x 18 palcov ) Hmotnosť:Cca 90 g Farba:5 farieb na výber Funkcie: Námestie 45 cm 18(L)18(Š) Cm Neviditeľný zips na spodnej časti vankúš Vzor je len na prednej strane Balenie Obsahuje: 1PC Vankúš(obliečok) Metódy čistenia: odporúčame vám, aby sme nepoužívajte bieliace činidlo na horúce umývanie, kefa na peeling dôkladne. Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Zásielky

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Štítky: l gauč vankúš, bratranec kryt, stolička vankúš, stolička cusion, vankúš hnedé 45x45, všeobecné auto sedáku, vankúš, čínsky štýl, bedrovej vankúš, zlato obliečka na vankúš.


( 3 Hodnotenie )

Počet