T826 Bluetooth Handsfree Súpravou do Auta Auto SpeakerphoneTF Hudba MP3 Prehrávač Pripojiť Telefóny Reproduktor Slnečná Clona Klip hlasitý Odposluch

€7.20


T826 Handsfree Súprava Do Auta Bezdrôtový Auta Hlasitý Odposluch Tf Hudba Mp3 Prehrávač Pripojiť Telefóny Reproduktor Slnečná Clona Klip Hlasitý Odposluch

Funkcie:

1. Hlas navigácie vysielanie: Vstavaný Bluetooth V4.2 čip + EDR, podpora Apple mobilného telefónu SIRI funkciu (hlasové vytáčanie funkcia).

2. Smart One-to-Dva: Keď mobilného telefónu, ktoré je spárované, párovanie heslo "0000" by mali byť zapísané. Po vyhovujúci, je úspešný, hlasová výzva "Dokončenie Párovania", a hands-voľný vstup do práce-to-call štátu, potom druhý mobilný telefón môže byť pripojený.

3. Multimediálne Reproduktor: Vstavaný 4 ohm 3 w multimediálne reproduktory a mikrofón, DSP založených na zníženie hluku a ozveny, technológia spracovania, vám jasnejšie kvalitu hovoru.

4. Vstavaný magnetický dizajnu: unikátne magnetické základne dizajn, vhodný pre multimediálne Bluetooth audio v rôznych príležitostiach vo vnútri, vnútorný a vonkajší.

5. Jednoduché ovládanie: Ponúka veľké tlačidlá, jednoduché ovládanie, podpora hlas navigácie, vysielanie, jednoduché a pohodlné, bezpečnosti jazdy.

Popis:

1. Zlepšenie reproduktora: Bluetooth reproduktorov vozidla použiť na zníženie hluku technológie a 3W veľké reproduktory, ktoré môžu mať jasné dialóg a krásnej hudby aj v centre mesta.

2. Jednoduché nastavenie: kliknite Dvakrát na tlačidlo M pre aktiváciu vášho telefónu Siri alebo Asistent Google vám pomôže uskutočniť hovor alebo odoslať textovú správu s trvanlivé magnetický klip, ktorý môžete pripojiť na vaše auto je slnečná clona.

3. Jedinečný card design: môžete nielen prehrávať hudbu cez Bluetooth, ale aj na podporu vstavané TF card slot. Môžete si vybrať rôzne režimy prehrávania hudby.

Špecifikácie:

Model: T826

Materiál: Plast

Nabíjanie špecifikácia: DC5V, 500 mAh

Konfigurovať nabíjateľná batéria: 3.7V500 mAh

Typ inštalácie: slnečná clona

Metóda výstup: reproduktor

Vstupné napätie: 12 (V)

Dĺžka riadok: bezdrôtové (cm)

Slúchadlá napájanie: 3 (w)

Výkon: 3 (w)

Mikrofón citlivosť: silné

Frekvenčná odozva: ISM 2.4 G Hz-2.48 G Hz

Reproduktor, odpor: 2 (Ω)

Reproduktor napájanie: 3 (w)

Normálny čas nabíjania: 2 hodiny

Čas prehrávania hudby: 3 hodiny

Hands-free hovorový čas: 8-10 hodín

Bezdrôtové pripojenie rozsah: 0-10 metrov

Sizw: 135*50*25 mm

Farba: čierna, oranžová

Package Zahrnuté:

1 x slnečnej clone auta, reproduktor

1 x USB nabíjací kábel

1 x klip späť

1 x ozdobná šnúrka na uniforme

1 x manuál

1 x box

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať aktuálnu farbu položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka. Vďaka!

Štítky: 21 pc reproduktory, mp3 bluetooth mi, hi-fi reproduktor, bezdrôtový reproduktor, amazon bluetooth prenosné reproduktory, basový reproduktor jednotka, klasické speaker box, portabl reproduktor, audio auto reproduktor, prehrávač.


( 0 Hodnotenie )

Počet