MOLI Gloden Biela Antique Brass Dokončiť Tuhé zliatiny zinku toaletného papiera držiak kúpeľňa mobilný držiak wc tyč držiak na toaletný papier

€8.01


Model : 87486

Druh : Toaletný Papier Držiak

Typ Inštalácie: Na Stenu

Povrchová úprava: Olej-trela Bronz

Materiál: Mosadz

Uzavreté Kúpeľňových Doplnkov

Náš čas doručenia je 1-3 dni po platba potvrdená , ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás pre viac detailov.

Medzinárodné kupujúcich-upozornenie zvyčajne Sme poznámka svoj pozemok ako Dar v nízkej hodnote Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položkách cenu alebo prepravné poplatky.

Kupujúci z Brazílie , prosím, dvojité oznámenia , ak vám výber lode spoločnosťou UPS , prosím nechajte nám CPF č. A Brazília colné dom spýtal sa musí dať hodnotu .

My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka.

Pri registrácii sa zásielky si prosím skontrolujte, či balík nie je poškodený .

Prijímame len návrat & vrátenie dôvodu je kvalita a zle tovaru .

Ak ste našli položky majú poškodené alebo zle , prosím, kontaktujte nás , keď sme potvrdiť sme nahradí pre vás .

Ak sa vám nepáči to, keď ste dostali v 7 dní . Tiež prosím ,kontaktujte nás, ak chcete vrátiť tovar , mali by ste zaplatiť prepravné náklady . Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: mrosaa toaletného papiera držiak, wc papir držiteľ, bar mosadz, listový papier, mosadz zvaru, tenké toaletný papier, wc toilett papiera držiak, starožitný toaletný držiteľ, wc príslušenstvo, novinky papiera držiak.


( 2 Hodnotenie )

Počet