Roztomilé Čierne Ovce Toaletný Papier Rolka Držiak Novinka voľne Stojace alebo na Stenu Toaletný Tissue Papiera Úložný Stojan

€16.32


Roztomilé Čierne Ovce Toaletný Papier Rolka Držiak Novinka voľne Stojace alebo na Stenu Toaletný Tissue Papiera Úložný Stojan

NAJLEPŠÍCH & UNIKÁTNYCH KÚPEĽŇA POLOŽKY: chceli By ste, aby vaša kúpeľňa viac funkčné a zábavu? Dobre, Naše Toaletný Papier Roll Držiteľ uvoľní úložného priestoru A je ohromujúci stand-out rozhovor kus v rovnakom čase. Všetky vaše rodiny a priateľov poteší a bavil po použití vášho umyváreň.

VYSOKÁ KVALITA a FUNKČNÉ: Vyrobené z odolného a robustné Kovové. Chránené s hrdza-zadarmo čierny povlak dokončiť. Stojí pevne na zemi, alebo môžu byť umiestnené v hornej časti wc nádrž, alebo musí byť ľahko zavesený na stenu s bezproblémové wall mount háčiky. Pripravený z krabice. Žiadne nástroje alebo montáž vyžaduje. Pohyblivé hlavy ľahko kĺže na miesto. Perfektný kúpeľňový doplnok!

REÁLNE a VLASTNÉ NAVRHNUTÉ: je To najkrajšie, kreatívne a realisticky navrhnutý a vyrobený tak, Ovce Toaletný Papier Rolka Držiak a Stojan k dispozícii. Byť pripravení na všetky komplimenty, ktoré budú prichádzať vašej ceste. Strategické a presné vlastné výrezy umožňujú použitie a postavenie ovce na OBOCH stranách bez straty odvolanie.

VYSOKÁ KAPACITA : Drží štandardné 7 wc papier v kotúčoch . Najlepšie TP skladovanie položky k dispozícii. Skvelý a nezabudnuteľný darček pre akúkoľvek príležitosť!Ideálny pre všetky domova a kúpeľňa opulence.

KRÁSNY DARČEK : ideálny darček, ktorý bude hit a hovoriť office, narodeniny, alebo Vianočný večierok. Dokonalá kolaudačné párty darček! Nejroztomilejší funkčné dar, že by som rád dostať.

Vzor: Ovce tvar

Hrúbka: 0,5 mm

Kapacita:7 Ks toaletný papier v kotúčoch

veľkosť:53.5 x 8,5 x 33.5 cm

Materiál:kov

farba:čierna

Obsah Balenia:

1 x Ovce Toaletného Papiera Držiak

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: toaletná toalety, mrosaa toaletného papiera držiak, miesto toaletného papiera roll držiteľ, wc papir držiteľ, držiak na toaletný papier, vodopád fontány v domácnosti, toaletný papier držiteľ psa, wc kefa držiteľ ovce, sídlo wc, wc príslušenstvo.


( 0 Hodnotenie )

Počet