Na intímnu Hygienu Výrobku Tena 3096427 Улыбка радуги ulybka radugi r-ulybka úsmev rainbow косметика Krásy Osobné Zdravotnej Starostlivosti Ženský

€1.74


ŠPECIFIKÁCIE

Popis od výrobcu:

Pohodlie a spoľahlivú ochranu vďaka technológii microprotex ttena Lady Slim dať dôveru a spoľahlivú ochranu proti úniku.

Technológiu kompresie microprotex (microprotex) je metóda kompresie absorpčnú vrstvu po prerozdeľovania a husté spojenie z jeho zložiek.

Táto moderná technológia umožňuje vytvoriť tenšie a zároveň spoľahlivé absorpčné podložky na ochranu proti inkontinencie.

Tena Lady mini Slim podložky majú asymetrické anatomický tvar a opakujte telo v zákrutách, poskytujúce komfort, spoľahlivosť a slobodu pohybu.

Všetky Tena Lady podložky materiály sú dermatologicky testované a sú bezpečné pre akýkoľvek typ pleti. Tena Lady Slim majú mäkké a príjemné na dotyk povrchu, ktoré rýchlo absorbujú vlhkosť a poskytuje pocit sucha a komfort.

Tena Lady podložky obsahujú špeciálne microgranules fresh odour control, ktorá spoľahlivo absorbujú vlhkosť a neutralizuje nežiaduce vône.

Každý Tena Lady tesnenie je individuálne zabalený, to môže byť ľahko dať do kabelky.

Tena Lady podložky sú vhodné nosiť so sebou a tiež môžu byť zahodené otočením do jednotlivých balení.

Zloženie:

13 vrstvy.

Buničina, суперабсорбент, polymérového filmu, netkaného materiálu, elastické gumové pásky, papier, fólie, lepidlo, farbenie. Oblasti aplikácie Pre telo Pravítko/Veľa Lady Krajiny Holandsko Balenie (mlgg) 8 Ks

VZHĽAD KÓDU

Štítky: zdravotnej starostlivosti produkt, sr2ez, squier, zdravie produkt, guľôčky modlitba, massag, tumi, vicam, stick pošvy, kiiro.


( 1 Hodnotenie )

Počet