5 ks Bambusové drevené Uhlie Menštruačné Podložky+1Pcs Vodotesný Zips Mokré Taška Mama Hygienické Menštruačné Nappy Uterák Pad Opakovane Umývateľný Pad

€8.02


5 ks Bambusové drevené Uhlie Menštruačné Podložky+1Pcs Vodotesný Zips Mokré Taška Mama Hygienické Menštruačné Nappy Uterák Pad Opakovane Umývateľný Pad

Naše tkaniny hygienické podložky, nie je jednorazové podložky, mohlo by to byť umyť a znovu použiť znova, tak to prispieva do zdravotného životného prostredia. Je to lepšie ako jednorazové hygienické obrúsok! To sa skladá z 3 vrstiev, vrátane bambusové drevené uhlie vlákno vnútorné vrstvy, mikrovlákna, stredná vrstva a okres pul vonkajšia vrstva. Okres pul by mohlo zabrániť úniku mikrovlákna je super savá, bambusové drevené uhlie vlákniny je antibakteriálne a mäkká, a čo je najdôležitejšie, je to pohodlné a zdravé nosenie pre ženy pokožky. Takéto praktické hygienické podložky, ste stojí za to.

Funkcie: Skladá z 3 vrstiev, vrátane bambusové drevené uhlie vlákno vnútorné vrstvy, mikrovlákna, stredná vrstva a okres pul vonkajšia vrstva. Mikrovláknovú vnútorná vrstva je super absorpčné pre udržanie suchý pocit. Bambusové drevené uhlie vlákniny stredná vrstva je antibakteriálne, zdravé a mäkké pre vašu pokožku. Okres pul vonkajšia vrstva je nepremokavá, to by mohlo zabrániť úniku. Krídla majú plastové snap zips, čo im umožňuje byť rezaná okolo spodná bielizeň pre extra bezpečnosť. Opakovane a umývateľný, skôr ako hádzať ich preč po jednom používať, jednoducho hoďte ich umyť a použiť ich znova. Vyrobené z obnoviteľných zdrojov a dostatok zdrojov, ktoré prispievajú k zdraviu našej planéty a životné prostredie. Je to lepšie ako jednorazové hygienické obrúsok!

Špecifikácie:

Stav:100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné

Materiál: TPU + Mikrovlákna + Bambusové drevené Uhlie Fibe r

Veľkosť: Cca. 20 x 18 cm / 8 x 7inch

Hmotnosť: Cca. 16 g-22g

Package Zahrnuté:

5 ks x Hygienické Podložky

Vezmite Prosím Na Vedomie:

1. Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard .

Štítky: hygienické obrúsok taška pu, svadobné rukavice, zowak hygienické obrúsok taška, pohár handričkou, handričkou menštruačné pad, opakovane prsia podložky, vlastné opakovane podložky, deka usb teplé, wacom bamboo, prístup k lekárskej starostlivosti.


( 0 Hodnotenie )

Počet