Teplej a Studenej Tváre Parník Nano Iónové Hĺbkové Čistenie Kože Tváre SPA Deep Moisturizing Jemné a non-irritati Tváre Pary Postrekovač

€20.19


Teplej A Studenej Nano Iónové Tváre Parník, Hĺbkové Čistenie Tváre Postrekovač Zvlhčovač Krása Tváre Vo Vode Zariadenie Znížiť Akné, Čierne Bodky Tváre Parník Stroj Hmla, Para Postrekovač Domácej Starostlivosti O Pleť Nástroj Hydratačné Čistiace

Funkcie

1. Podpora teplej a studenej iónov vo vode, ľahko otvoriť póry a aby pokutu nano molekuly vody ísť hlboko do pokožky základne na doplnenie vody okamžite a zjemňujú kutikulu pre hlbšie nečistoty očistný účinok, vyššej efektívnosti a menej alergií riziká.

2. Jednoduché jedno tlačidlo ovládanie, rýchle zapínanie, vypínanie a prepínanie medzi teplej a studenej striekanie režimy pre užívateľa príjemný prevádzku, práce úsporné a pohodlné.

3. Vložené 100 ml nádrž na vodu, nie je potrebné, aby sa za náplň, môže byť dusené na dlhší čas, pomocou dodaného opatrenie pohára, pridať vodu presne, praktické a bezproblémová.

4. Plug-in dizajn s pružným napájací kábel, vhodný pre bezstarostnú domácej starostlivosti o pleť, perfektný darček pre vaše priateľka, manželka, sestra, matka a iných váš milenec.

Špecifikácie

Materiál: ABS

Farba: Biela

Pripojte Typ: NÁM Plug/EÚ Plug(Voliteľné)

Menovitý Výkon: 200W

Menovité Napätie: 110V/60Hz(US Konektor),220V/50Hz(EÚ Zástrčky)

Nádrž na vodu, Kapacita: 100 ml

Časovač: Automatické Vypnutie Po 15 Minútach Použitie

Veľkosť: Ako Zobrazuje Obrázok

Poznámka:

Prosím, aby niektoré odchýlky vzhľadom na ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred nákupom.

Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od obrázkov v dôsledku rôznych obrazovkách počítačov a nastavenia displeja.

Vďaka za pochopenie!

Package Zahrnuté:

1* Nano Iónové Tváre Parník

1* Opatrenie Pohár

1* Užívateľská Príručka

Štítky: tváre parník, nano rozprašovač vírus, mini nano sprej, KÚPELE, studená parný stroj, žehlička pary, odev parník, domáca sauna tváre, spa visage, ru teplej hmly tváre parník.


( 1 Hodnotenie )

Počet